Tuesday, October 2, 2012

dikunjungi IDOLA ku

as salam sume kwn2,

selamat hari selasa yek, maahap semalam aku cuti, mule2 nk ngantor aiyan gi IJN tp mintak pospont sbb dia dmm smlm, smlm gk bwk gi kenek, pas amik antibiotik baru nampak dh kebah n dh sejuk bdn nyer, mintak2 lah airni tak pns lg... tp walaupun dmm2, ttp gk dia ligat ke sana sini...

sebenarnyer nk cite kt korang psl kunjungan sorang kwn, atau lbh tepat idola aku nih dlm dunia manik...
dia adalah kak Umi Pepari, aku kenal dia dr fotopages lg, sgt meminati design manik dia... manik crumble tuh dia lah yg cipta... skrg nih jd kegilaan... termsk aku... sabtu aritu dia suami n anak dia yg comel tu dtg umah, saja nk tgk aiyan katanya...lgpun anak dia beza sebulan je ngn aiyan...
cite panjang lak, jom kite lyn gambar ek


hidangkan spageti bolognise, ayam rosemary ngn cheese brownies je

awek kwn baru aiyan... Humairah yg lincah

suke sgt tgk gambar diaorg main sama2...

dhla dua2 kenteng hehehehe.... 

Humairah tayang gg dia tuh

dua2 nk kejo abah Humairah... sampai tongek2 aiyan

Humairah bt fliying kiss

belasah katak resaksa

ini bdk mmg pantang nmpak hendbeg... sume nk selongkar

tak tkt pun ngn abah Humairah

suke manja ngn sapa2... sibuk nk kaco kak Umi amik gmbar

senyum mama amik gmbara

aduh2 siap mintak `kelon` ngn abah Humairah lg

mak2 sibuk nk bgambar tp anak2 nk main...gini lah jd nyer

heheheh suke

dia pun nk selongkar beg mama nyer gk


p/s: seronok sgt bile ada kwn2 dtg berkunjung...

26 comments:

  1. sedapnya ayam rosemary tu..kalau sy cop bahagian peha tu hehe dappnya.

    comel sgt tgk pic diorg main2 sama2 tu.kiut.

    ReplyDelete
  2. mamyHarraz- heheheh mmg bhg itu yg selalu jd rebutan, heheh itulah cute kan mereka berdua

    ReplyDelete
  3. dana..dana ye yg buat manik tu.. akak lupa..

    ReplyDelete
  4. Rambut Aiyan dah panjang laaa... :)

    ReplyDelete
  5. danah; dah berisi aiyyan.. aalhamdulillah.. dia dah semakin sihat...

    ReplyDelete
  6. Sebaya Dana itu yg boleh ngam main sama-sama tapi salah hemat boleh berebut kalau masing-masing nakkan benda yg sama.

    ReplyDelete
  7. benci2..aiyan dah ada awek baru...sama2 kenteng lah katakan..mentang2 lah kte takde rambut xpe2 - darin safiya ya auw auw...

    sonok kan dpt sembang2..aku pun dah lama tak jmp kak umi...

    ReplyDelete
  8. sedapnya makanan kak..:)

    hihi..last last aiyan tidur ke tu...

    ReplyDelete
  9. wah seronok ayyan dgn awek ye.akak pun nak gi umah dana la nnt...tengok sedap masakan tu sume.

    ReplyDelete
  10. ayam rosemarytu tak menahan akak nengoknyer.... sedap bebeno nampaknyer...
    tuler idola sang pemanik2 semua.. akak der terbaca pasal ciptaannyertu...
    aiyan dah sihatker... bila next appointmentnyer...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...
    haaaaaaaaaaaa.. mama nani nampak aiyan selok nak selongkar beg tu.. ngeh2... nakal aiyan ye... :) comel humairah.. :) dua2 budak cerdik ni..

    ReplyDelete
  12. ayan......dah ada awek ea...hihihii....lamenye tak jengah ayyan...sihat ke dak kecik tomei tu.....

    ReplyDelete
  13. buat akak terliur tgk menu tu dana....
    mmg seronok teman dtg berkunjung...

    ReplyDelete
  14. k Azian- ye kak, heheheh

    Ros- hehheh betul3

    kakcik Seroja- mmg dh panjang dh tp syg nk potong huhuhu

    Pn Fifiey-alhamdulillah fieda

    kak Zakie- betul2 tu kak, tp nsb lah takde berebut menan masa tuh

    ReplyDelete
  15. Emy- heheh takpe awek biar lebih.... itulah beb, seronok dpt borak2 live selalu borak kt fb je

    k NMO2- heheh meh dtg umah kami lak, leh jmpa bujang akak

    Nur Anis- heheh mmg sedap, last tu bkn tido tp terpejam mata hehehe

    k Inazamri-hehehe seronok gk tp kene jaga betul2 kalu tak ada yg nngis

    k Chozila- heheheh itu je yg terpikir dlm pikiran kak, next app awal thn dpn

    k Jasnani- w`salam... mmg itu feveret dia, tak tau lah cari apa

    Lelamaisara-hheheh baru baik dmm dik oi...mintak2 terus sihat

    ReplyDelete
  16. k Qhaifa Nur- heheheh sesekali bt akak terliur kan...

    ReplyDelete
  17. sesekali..meriah je kan bila ade y bkunjung ke rumah..opsss...aiyan dah ade aweks la..

    ReplyDelete
  18. Wahhhhh special menu ko masak dana....cayalah.....siap ade ayam bakar lagi hah...

    Pandai aiyan main hah....ooo aiyan pandai ngurat awek dah ye kikiki....dana, aiyan dah nampak tembamkan ...hepi aku tgk die.....

    ReplyDelete
  19. Cikgu Ma- hehehe takdelah gosip sgt dik tp boleh la heheheh

    Lyafrina- betul tu Lya,hehehe awek ek

    Lieya- heheh itu je yg terlintas n mudah beb..hehehe tp biasalah tgn dua2 laju je... alhamdulillah tembam tp ni dmm lak

    ReplyDelete
  20. wahh meriah skali skala bkumpul ramai² kan.kdg² geram jugak bila kite sibuk nk posing anak² pulak tanakkk..hikhik

    ReplyDelete
  21. alolololo comey sungguh aiyan dgn kwn dia hihi

    ReplyDelete
  22. sukenye dia..ade awex kat sebelah dia..
    menu sedap..rajin akk..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...