Monday, July 23, 2012

Koleksi baju raya 2012

as salam sume kwn2,

selamat berpuasa... dh 3 ramadhan ye arini... syok betul mule pose ari sabtu, kalu tak msti 1st day pose kene gi keje... tp aku ada kes trajik pose ke2... sbb kul6lbh tibe2 terbatal pose... oh sadihs nyer....

aku nk share gambar baju ke2 yg aku dh siap utk raya nih... baju kepunyaan kak Ayu, citarasa rinduan... tq ye kak sbb percaya pd dana utk manikkan baju raya akak... n sorry gk sbb baju ni lwt, ada masalah penghantaran,biasalah poslaju, kadang ok kadang ko...
juga tudung kepunyaan Ct Rahani, hrp2 Ct puas hati yek...

kt bhg tgn

baju kosong mudah utk dicorakkan...

bunga close up

plumeria oren kepunyaan Ct

hrp2 sesuai ngn baju oren Ct tu ek


p/s: korang pose ni rajin msk sndiri or beli kt bazar je?..

30 comments:

  1. salam dana..cantiknya..pandai dana buat..teringin lak acik nengok nya

    ReplyDelete
  2. Tahun ini kakak tak memanik. Anak-anak dara kakak dah tak nak sebab katanya kalau ada manik malu nak bawa balik asrama.

    Puasa kakak banyak membeli dari memasak sendiri Dana..

    ReplyDelete
  3. cantiknyer bunga kat tudung tu wei..nnti2 nak tempah lah ngan ko..lepas raya okkk..hehhe

    ReplyDelete
  4. rajin lh akk ni..ltk memanik kt tudung..nsib baik lh dya ni dok jauh.,.klu dekat plbgai tdung dh ltk manik kn?? *_*

    ReplyDelete
  5. Acik Erna- salam acik, mekasih acik...

    ReplyDelete
  6. k Zakie- heheh selamat lah akak... thn ni tak tau dana bnyak memasak kot, sbb duk ramai2 kt umah n ada makngah kt umah

    Emy- heheheh boleh2

    Baby Lydia- mekasih dik, baju2 tu sume jauh2 dr johor tu dik, satu dr kulai jaya, satu dr jb...

    ReplyDelete
  7. wahhh mmg cantik...kagum aku...tekun ko dana...kagum aku sebab ko teliti buat bende remeh2 nieh...kawan2 opis aku ade gak yg baru berjinak2 ni hah...aku soh tgk blog ko jadikan panduan....

    ni ko jahit baju org...baju ko dah siap tak ekekekeekekek

    ReplyDelete
  8. wahhhh cantiknya kakkkk..
    terkagum sy tgk!

    ReplyDelete
  9. amboi...berseri2 ler kak ayu ngan baju yang ko manikkan tu..
    soft kaler pink tu..masuk plak ngan baju biru kosong tu..

    tahun nie tak sempat nak memanik ler jawabpnya....

    ReplyDelete
  10. cantik sangat sangat sangat. tabik spring teros kalau camni! :)

    ReplyDelete
  11. wow! kak dana cantik nyer... selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  12. cantiknye kak..boleh la buatkan untuk saye lak..heee

    ReplyDelete
  13. Lieya- heheheh mekasih beb, tp kadang2 kering gk idea aku nih, hehehe baju aku lum siap lg lah

    Mamy Harraz- mekasih dik

    Nur Anis- tq dik, ala awak pun blh bt nyer

    Zana- baju kosong bt simple2 pun blh nmpak menyerlah,. ahak2 thn ni ntah dpt ntah tak aku manik kn baju aku

    Nurul Husna- heheheh macih dik, spring toing2 ek

    Alin- selamat berpuasa dik, tq

    ReplyDelete
  14. Lelamaisara- tq dik, boleh insyallah

    ReplyDelete
  15. cantik...memang kreatif betul dana nie...jeles sis..

    ReplyDelete
  16. nak tak? sis design blog dana...kalau nak..beri log masuk gan pasword...kalau dana naklah hihihi jangan publish..

    ReplyDelete
  17. Che Rosliza- mekasih kak... huhuhui malu lah nk suh akak design blog dana ni... huhuhui

    ReplyDelete
  18. tq dana.. nampak pun dh tau cantik.. x sabar2 nak tunggu tudung nih sampai sok.. mesti ngam ngan baju nih.. :)

    ReplyDelete
  19. wah..cantiknya baju tu..pandailah dana hias..tudung ct pun cantik..

    ReplyDelete
  20. cantiknya hasil tangan sis ni..next time saya pun nak hantar jahit manik kat sis la nanti :)

    ReplyDelete
  21. kak dana..cantiknyaa manik akak wat tuu...errr berseni toi tangan tuu

    ReplyDelete
  22. Ct Rahani- alhamdulillah, hrp2 arini sampai n ngam ngn baju tuh yek ct

    k Dee- mekasih kak... mmg hrp2nyer tuan punya suke

    Liza Razak-tq dik, insyallah boleh

    Mia Izzati- thanks dik, mule2 dulu susah beno, lama2 baru ok....sume org blh nyer

    ReplyDelete
  23. perghhhh...cantiknya nok....serius cantik!!

    ReplyDelete
  24. tekun betul dana eik.. akak tgk je pun dah berpinau mata.. hehe...

    ReplyDelete
  25. slam kak..
    cantik nye...pandai akk buat..teliti..

    ReplyDelete
  26. awak jahit sendiri yerr....cantikkk

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...