Monday, May 21, 2012

kaki yg bt mama geram

as salam sume kwn2,

salam isnin.... arini, aku pakai baju merah ko... semangat konon membara2... ahak2 takdenyer...
skrg nih aku mmg dh kene mule serius nk siapkan tempahan tudung ngn ngn baju raya, tak blh nk ikutkan hati n mata yg malas n mengantuk je... sbb nyer kalu aku tak mule dr sekarang tkt aku tak blh nk siapkan baju raya org kalu yg antar bln dpn....mmg aku kene cari supplement nk bg bertenaga... kalu tak payahla aku...

ujung minggu ariatu sabtu duk umah je tunggu kwn aku Pn Emy dtg umah... pastu ahad pg gi cari kain adik ngn adik ipar aku pastu tgri tu terus duk umah je menjahit.  Aku sekarang nih kalu menjahit mmg kene menjahit kt bwh dkt2 ngn aiyan sbb kalu aku menjht kt sofa kang dia terjerit2 nk aku duk dkt ngn dia... so, tpaksalah aku susun2 manik yg nk gune kt atas dulang ikea yg bujur tu... tp boleh nyer smlm kaki kecik yg comel nih...

nsbla 1 je tumpah kalu lg 3 tuh meraung aku

tp camne nk mrh kt budak comel ni kan

p/s: kepada k Qaseh Honey, dana tak blh nk tinggal komen kt blog akak sbb dana tak blh nmpak apa word verification yg dana perlu taip balik tu... pyh kt opis nih, ada benda yg diaorang block

26 comments:

  1. gegettt kaki dia....
    nasib baik comel maka mama tak leh nak marah aiyan

    ReplyDelete
  2. mmg tak sampai hati.....jgnla marah lagipun aiyan tak sengaja...cian dia

    ReplyDelete
  3. hehe...budak kan..dia pun tak tau apa..

    ReplyDelete
  4. Zana- heheheh mmg dh geget pun siap gelak2 je... muke tak berslh je time nk tumpahkan manik aku...

    ReplyDelete
  5. POSH76- hehehe mmg tak mrh pun kak... mana blh nk mrh budak secomel itu... reda je mama dia

    Nur Anis- tp pasni mmg kene beware takmo kasi dia dkt2 ngn manik akak... menyesal nnti

    ReplyDelete
  6. hehehhehe.aiyan..ape aiyan buat nih..nasib mama x naik meroyan..hhehehehhe;)

    ReplyDelete
  7. aiyan dah pandai kaco mama yek...
    hehehe...mana leh marah..nnti aiyan bt2 mata kelip2 kesian camner?dah ler bulu mata panjang..gerammm

    ReplyDelete
  8. keh keh khe ....aiyan buli mama yeak...tu la mama ni, kite nak main2 ngan die, dok khusyuk ngadap manik die yeak...kan dah kene tendangan sayer heheeheheh.....

    die dah pandai demand tu dana...nak ko dok depan mate die he he he...budak manje nie....

    ReplyDelete
  9. Jaga dana... jgn dia pun tolong kutip masuk mulut. Bahaya tau... usia macam Ayyan nie tahu happy je...

    ReplyDelete
  10. oppppps mama, sori.....
    aeish selalu saya pukul tangannya, rajin main manik.....

    ReplyDelete
  11. seb baik kaki comel yg jatuhkan.. x jadik nak babap kaki tuh.. hehe.. comel la tpoi aiyan.. suker ye dia dana pakai topi.. klu aqeef tuh jgn arap la.. 5 saat pun x lekat kt kepala.. hehe..

    ReplyDelete
  12. Intan-heheheh dia mmg skrg dh makin ligat

    Emy- kalu sblum raya ni dia dh pandai merangkak abisla manik aku mi

    LIeya- tau pun ko, mmg dia kaki buli...ntah sapa lah yg dia ngikut nih... dia mmg manja sesangat ko... anak mak katakan

    kak Zakie- tak kak, mmg tak bg dekat pun ngn manik cuma kaki dia tu yg dengki

    k Qhaifa Nur- heheheh pas dh jthkan bt muke tak berslh

    Ct Rahani- heheh tau pun, suke, mmg dia suke pakai topi... dr bby dh biasakan pakai topi kot

    ReplyDelete
  13. hihihi...die nak manja2 ngn akak ni..

    ReplyDelete
  14. Munnafendy- manja sgt lah last2 kene gomol...itu denda nyer

    ReplyDelete
  15. ayyan, jatuhkan je yg lain tu ayyan...moh kita tgk mama marah tak...ahaks...

    ReplyDelete
  16. geram boleh...tapi jgn marah kat ayyan yg comel tu yer...:)

    ReplyDelete
  17. heheh... ayyan nak gurau2 j dgn mama dia ni

    ReplyDelete
  18. heheh..nak buat camana yer...mmg anak sll kaco...

    ReplyDelete
  19. k Wahida- hehhehe jgn ko ajar yg bkn2 kt aiyan kak

    papa Mifz-heheheh ok2

    Lyafrina- mmg gurau2 tp agak membuli

    Izan- mmg redha je

    Aine- heheheh... betul tu

    k Lelamaisara- mmg nk kene cubit kn pastu geget skit

    ReplyDelete
  20. Alololoooo....
    Meh kita tumpah kan lagi... (^_____^)

    ReplyDelete
  21. en Jagau- wah2 jgn nk mengada

    ReplyDelete
  22. memang tak bleh nak marah kan.. buat la apa yg dia suka... sbb dia baby.. pandai aiyan tengok camera amik gambar skrg ye.. :) eheheh..

    pssttt.. besarnya bantal strawberi.. mama nani nak pinjam bley...

    ReplyDelete
  23. mmglah tak sampai hati..kalau orang besar leh ar katuk2..hahaha..

    ReplyDelete
  24. hahahahaha padan muka mama ko kan ayann...calit sikit..!!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...