Thursday, May 10, 2012

msk2 di Johnys

as salam sume kwn2,

selamat berbatik di hari ini... ujung minggu ni edy kene outstation ke KT, ingt nk suh dia singgah psr payang suh dia belikan baju batik utk aku, rasanyer sejak edy dh keje KL nih dh jarang aku berbaju batik baru... huhuui...

arini takde cite sgt, tp nk tayang kt korang time smlm lunch di Johnys aeon au keramat... lama tak lyn stimboat sini... Pn Emy lah yg tingin nk lyn makanan yg pds2 katanyer.... kami cume amik set A, stimboat utk sorang mkn je pastu kami mintak ns goreng lak.... mmg best lah sbb lama tak lyn...

sgt suke ngn tomyam dia... nikmat

25 comments:

  1. Ada tong gas kat bawah meja ke tu? :)

    ReplyDelete
  2. kakcik Seroja- takde kakcik, sbb yg ni pakai letrik... tekan suis je

    ReplyDelete
  3. Johny's saya belum sempat terjah lagi...anyway aiskrim tu pulak nampak best....hehehehe

    ReplyDelete
  4. best kan main masak2 ni...bila nak g lagi...

    ReplyDelete
  5. akak pun batik hari ni.Baju baru heheh tp dok senyap2 dlm bilik je coz mood tak mari lg.Tengok aiskrim tu tingin lak rasa.eh betul ke yg kaler coklat tu aiskrim...

    ReplyDelete
  6. sekali sekala layan mmg besskan shedapnyer

    ReplyDelete
  7. sekali sekala layan mmg besskan shedapnyer

    ReplyDelete
  8. Kakak suka makanan yg berkuah macam steamboat/tomyam/sup tau dana.. Mesti makan peluh-peluh kan:)

    ReplyDelete
  9. sedapnya...dh lama xpekena mcm ni...cantik dapurnya tu...hehehe

    ReplyDelete
  10. wahhhh..best ni johnys...lama tak pekena...

    ReplyDelete
  11. aku terliur tahu takkkkkkk?????

    grrrrr, rasa nak ajak hubby gi johnnys je weekend ni...

    ReplyDelete
  12. Idup korang yek geng gosip dah cukup korum hihihi

    Kemain org abis pantang punye ngidam...nak johnys terus haah kikiki tapi aku terliur ni wey...mmg sedap kan..sos die tu yg buat sedap stimbot tuh....

    ReplyDelete
  13. johnys memang sedap...
    lama tak makan kat sini....

    ReplyDelete
  14. dee pun lama tak makan kat johnny's..

    ReplyDelete
  15. tempat makan kegemaran papa mifz sekeluarga nih...:)

    ReplyDelete
  16. besnyee dapat makan2 camtuuu...

    ReplyDelete
  17. sedapnya////

    kalo order sume sedapkan,
    x payah susah2 nak masak=))

    ReplyDelete
  18. Hazman- wajib terjah,makanan dia best, terutama stimboat dia

    Emy- mmg best, nnti kite pg lg yek

    Inazamri- kalu keje gomen mmg batik day kamis kn kak, ye itu adalah eskrm coklat

    POSH76- betul kak, kadang rasa mcm main msk2...

    kak Zakie- sama lah kak, pastu cpt kenyang bile hirup kuahnyer

    k Qaseh- itu dpr baru tu kak, dulu jenis yg bulat tu...

    ReplyDelete
  19. Nur Anis- mmg best, lama tak lyn johnys sebenarnyer...

    k WAhida- hehehehe.... ala sesekali kak.... apa lg ajak 3 hero tu ke sana berstimboat

    Lieya- heheheh asik msk opis lwt je time lunch ko... heheheh mmg terbaik dia nyer sos tu kan beb

    k Qhaifa Nur- betul kan kak, mls nk cari tmpt stimboat lain,lgpun johnys kt aeon selalu ada

    k Dee- apa lg kak, mari kite lyn yek

    papa Mifz- mmg kegemaran ramai kan, family dana pun sama... terbaik n harga sgt berpatutan

    Fatin- hheheheh syok2

    Mia- best mmg best dik

    ReplyDelete
  20. Aine- betul tu... tp sbb sume makanan kt johnys tu sedap puas hati tp kalu sekali mkn dh tak sdp...mmg tidak utk kali ke2

    ReplyDelete
  21. sedapnyaaa.....huhuuu
    dah lama saya tak pegi johnys

    ReplyDelete
  22. hai..akak tag norhidana join segmen :

    http://norumara.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. belum pernah rase makan kat johny nih..haritu kwn sye teringin makan kat sini..tp sye xnak..heheh..sian dia..kempunan dia..dah la member tu tgh mengandung.. ;p

    ReplyDelete
  24. wahhh mengoda nafsu ku yang berpuasa ini...cessss sungguh kamoo....:P

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...