Tuesday, July 18, 2017

Sambutan raya kelab opis

as salam semua kwn2,

Salam selasa.... skrg ni mood nk menulis asik kelaut dalam je, tak tau lah naper... diri ini tak berapa sihat sebenarnya... huhuhu 

Jamuan raya kelab ni hari khamis, hari yg kete aku kene langgar tuh, itu psl lambat beno kuarkan cite nih.
Kete pun msh kt bengkel lg, rasa terbatas segala2nya bila kete takde... 

Jom la layan gambar yg mana ada yek, mls nk bebel panjang2 huhuhu



ber swafa foto dulu sebelum ramai yg dtg

masa ni ramai tak sampai lg geng2 wanita

boss hensem aku bt ucapan, ramai peminat nih

si emy ni walaupun dh tukar opis pun kami jemput

no cabutan bertuah 1041... no aku tu heheheh
dpt la bekas makanan bulat... tak sangka ada tuah gk

pastu dpt hadiah mug tempat ke 2 main dart heheheh

naik pents lg tp tlg amikkn cabutan bertuah emy... yg laki tu x boss aku

gambar raya kami... ngn org pencen n bekas staf kami

14 comments:

  1. Wahhhh bestnya dapat cabutan bertuah...

    ReplyDelete
  2. syok dpt cabutan bertuah..hiih..

    *mood kite pun ke laut sgt dah ni...laut yang sangat dalammm..hahha

    ReplyDelete
  3. memg byk ke laut nii..dlm kepala raya2 lg..huhuhu...hari bertuah la kiranya ye asyik naik pentas jee...

    ReplyDelete
  4. seronoknya beraya siap ada cabutan bertuah lagi tu, dapat hadiah lagi dana.. akak esok baru ada jamuan raya di opis

    ReplyDelete
  5. bagusnya .. org pencen pun kena jemput.

    ReplyDelete
  6. Tahniah menang cabutan bertuah. Bestnya jamuan rayaBaju cabutan bertuah lagi

    ReplyDelete
  7. Mana gambar makanan dan juadahnya.

    ReplyDelete
  8. waaa tahniah banyak ye menang hadiah tu...

    ReplyDelete
  9. Wahh bertuah nombor kak Dana hari tu. Heheh :)

    ReplyDelete
  10. jangan kata kau dan..entry aku tu dari bulan 5 tak berupdate..kiki
    mood ke laut mane tah tercampak.. :D

    ReplyDelete
  11. Wah siap nombor cabutan bertuah

    ReplyDelete
  12. Tak sia sia datang Raya kelab.... Naik pentas banyak kali hihi....
    Cer gambo tegak sikit badan tu nak tengok baju kebaya ko...mcm cantik je

    ReplyDelete
  13. berganda-ganda tuah akak ya. sampai tiga kali naik pentas. tahniah yer.

    ReplyDelete
  14. wahh best ada cabutan bertuah tu. lagi best kalau jadi yang bertuah tu kan. hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...