Wednesday, March 13, 2013

hepy bday bff ku EMy

as salam sume kwn2,

rindu aku tak? sorry ek kwn2 masa aku mmg sgt terhad nk beron line, tau2 jelah bile jd pengasuh sepenuh masa nih... aritu aiyan selsema dia melalak jelah kejenyer, nsb arini dh ok skit...

arini 13hb mac, bday bff aku kt opis nih, msti korang kenal kan pn Emy, disebabkan aku cuti, so plan ngn sorang lg bff utk sambut bday dia kt umah aku, msk simple2 je....ajak lg 2 org membe dtg, kirenyer ada 4 org la termsk k Ct n bday girl hehehhe

kek coklat moist beli kt pistachio je...tp sedap

bday girl tp ada sorang bdk tumpang sekaki

masa ni masing2 dh kekenyangan tau hehehhe

dia pun sibuk nk motong kek gak

lps dh balik sume baru ingat nk amik gambar

15 comments:

  1. happy birthday kak..
    moga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
  2. hepi besday....
    walau simple tapi amat bermakna kan..kan..

    ReplyDelete
  3. Aiyan berjaya tak potong kek tuh...hehe

    ReplyDelete
  4. sy pun kak skrg ni biziii sgt..
    kadang konfius dgn diri sendiri hehe..yg pasti tak apdet blog ada rasa rindu.

    ReplyDelete
  5. sedapnya kek tu....salam perkenalan sis....nanti singgah2 la blog eika gak yer...masih baru dalam dunia blog....

    http://atikarafina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. bertuah emi dpt kawan baik mcm dana.Amboi ayyan gelak ceria sungguh dia ye.

    ReplyDelete
  7. tq my friend sbb sambut besday i yang ke 23..haahaha...kek tu salah tulis tu..

    ReplyDelete
  8. amboiiiii Aiyan super happy mcm birthday dia pulak ek??? hehehehe

    ReplyDelete
  9. aloh2 aiyan tersengih lebar. sukerlar tue dapat makan kek... yum2 chedap yer...

    ReplyDelete
  10. Cheqna- amin2 tq

    k Qhaifa Nur- betul2 tu kak

    papa MIfz- tak berjaya ahak2

    mamyHarraz- 4hari tak msk opis jd nyanyuk rasanyer

    Eika-salam kenalan, inn shaAllah nnti akak berkunjung semula

    k Inazamri- sama2 untung kak

    Emy- ahak2 yelah mude lg rupenyer kwn aku nih

    k Marsha- dia mmg ober kak

    Alin- dia mmg peminat tegar coklat

    ReplyDelete
  11. happy birthday untu kawan...
    tengok ayyan tu tak sabar nak potong kek...comelll

    ReplyDelete
  12. sukanya kene celebrate birthday macam ni...:-)

    ReplyDelete
  13. kemain suka dia duk atas riba birthday girl tu.. heheh

    happy belated birthday buat bff dana

    ReplyDelete
  14. happy birthday, seronoknya ;)

    ReplyDelete
  15. selamat ulangtahun kelahian buat beliau :)

    Strawberry itu menggodaku.. hihihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...