Monday, January 16, 2017

Tuah awal 2017


as salam semua kwn2,

Salam isnin semua

Arini ada amat dato KP utk tahun 2017, tp bos2 je yg pegi... kite duk opis diam2 sambil bt keje jelah kan

Hujan dari sebelum subuh td buat opis aku sunyi sbb kul 9 pagi pun msh ramai yg baru sampai. Kwn2 yg naik moto tuh or ddk jauh compom lah meredah hujan. Aku mcm biasa hujan ke tak mmg kul 6.20 kene gerak dr umah sbb takmo redah jem kt kl nih.

Cerita psl tuah.... aku nih bukan la jenis org yg `bertuah`.... 
kalau pg majlis apa2, puspanita ke, dinner opis ke, family day ke... mmg tak penah la dpt cabutan bertuah tu heheheh... 
Tp nya hari jumaat baru nih ada mesyuarat puspanita, kebetulan pulak aku dpt hadiah cabutan bertuah... speechless gitu bila dgr diumum nama aku heheheh
Almaklum org yg  selalu takde ong tiba2 ehh.... hepi tau
MOga2 pasni banyak lg yg hepi2 yg bertuah2 lah hendaknya


disuruh pakai baju bertemakan pepel sempena puspanita tp yg ada tudung pepel je

tak sangka bertuah jgk aku nih hehehhe

ini hadiah nya... alhamdulillah

17 comments:

  1. Alhamdulillah.... kalau rezeki, tak ke mana... :)

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH DAN TAHNIAH..REZEKI AWAL TAHUN..MOGA2 LBH MURAH REZEKI LAGI..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... mesti Dana terkejut bila nama diumumkan
    Sama dgn kettle yg kakak guna kat office sekarang ni.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... rezeki. Mesti happy kan tetiba dapat hadiah.

    ReplyDelete
  5. tahniah .. saya masuk dari blog kakcik

    ReplyDelete
  6. Wahh rezeki tu kak dapat heater. Hehe 😊 Memang hujan lebat dan jem giler kan pagi ni, kesian sungguh mana yang naik motor tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki. Boleh buat air selalu.

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Seronok dapat hadiah macam ni.

    ReplyDelete
  9. tahniahnyer mkcik, tuah ayam nmpk dikaki kann., hehe2

    ReplyDelete
  10. Kakcik Nur- btl tu kakcik

    Acik- macih acik

    k Kamsiah- amin2... moga masin lah komen akak nih

    k Zakie- aah kak, sampai kwn kata nama ko lah...

    k Amy- aah kak, tak sangka almaklum tak penah2 dpt

    Al-Lavendari- terima kasih

    Inani- heheheh rezeki jgk di tolak yek nani

    PMDR- tp simpan dulu sbb kt umah dh ada...

    Jobdirumah- btl tuh

    3lalat- btl tuh wak... hrp banyak lg tuah thn ni

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... tuah tahun baru 2017 ni.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Hihi....janganlah mcm tu Dana, tak selalu kita akan tak bertuah, ada masa pun bertuah jugak. Best jugak tu dpt kettle, boleh buat standby kalau kettle yg ada rosak..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Dana sebab dapat lucky draw. permulaan tahun yang baik agaknya tu. Harapnya kan? insyaallah.

    ReplyDelete
  14. kalau memang rezeki takkan kemana..hihi

    ReplyDelete
  15. Tahniah Dana.
    Mudah2an murah rezeki selalu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...