Monday, January 9, 2017

Outing pertama lps sihat

as salam semua kwn2,

salam isnin semua yek

Salam rindu kwn2, seminggu lebih tak keje, seminggu lbh jgk lah tak jenguk blog ni n jenguk kwn2 jgk... 
Seminggu menambah lemak kt umah, jaga bdk kene kuarantin... alhamdulillah bdk tak sihat tu mcm org sihat je, makan minum elok berselera je
Alhamdulillah di permudahkan sakit si budak itu.... cuma kita yg tgk tu mmg kesian tgk sana sini ada biji2 merah tu... 

Sabtu baru ni kuarlah nk pi jemputan kawin sbb edy keje ahad, kt kad jemputan tulis sabtu ahad jadi kite pun pegi lah sabttu tuh tp.... ish3 sadis... 
itu nnti esok2 kite kisah sedihnya yek

Lps pi kenduri tuh, kami pi jln2 kt setapak sentral atau dulu nya festival city kt setapak tuh
Saja bwk aiyan jalan2, pusing2 amik angin lps dh seminggu kene kuarantin kt umah je...sampai dia dh duk tanya bila nk kuar jln2 ni, 
Sbb tu laju je bila kita suap ubat sbb dh jnji kt dia, klu dh sihat nnti boleh kuar jln2 ngn papa


bodek nih... cium mama nk ajak dia jalan2



suruh dia senyum asik amik gambo jelir lidah je... geram btl

masa ni papa kuar pi beli barang skit... dia bengang sbb tak dpt ikut jd mama ajak lah selfie

p/s: porak peranda opis aku bila ada pegawai yg gila kuasa.... boss besar pun tak bising dia lebih2
over sgt

12 comments:

  1. Kalau dah kena chicken-pox memang tak boleh cepat baik - mesti at least seminggu baru ok. Dah sihat senang hati:)

    ReplyDelete
  2. Dah besar aiyan pandai bodek mama

    ReplyDelete
  3. Ceria Aiyan dapat jalan-jalan... :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, Aiyan dah siap...
    Pandai dia bodek mama!

    ReplyDelete
  5. k Zakie- betul kak, tp aiyan bkn kene ciken pox kak heheheh

    Acik Erna- mmg pandai bodek, pastu licik tu acik oi

    kakcik Nur- yelah kakcik, dh seminggu tak kuar ke mana2 cuti pun duk umah...

    k Nurbijen- alhamdulillah kak, dpt ke sekolah dia

    k Amy- dia pg mana2 msti bwk menan nyer satu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah aiyan dah sihat...si junior dulu pun pernah kena hfmd ni nok...dgn aku2 sekali kena kuarantin duk rumah..haha...

    ReplyDelete
  7. syukur alhamdulillah aiyan dah pulih sepenuhnya...

    happylah dia blh keluar lps lama berkurung

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ...dh sihat dia,,,yg 2 org budak kt umh ni pon beransur sihat dh..
    nape tuuu...lebih sudu kuah kee boos no2 tuu

    ReplyDelete
  9. salam admin. sehat ke hehehe.
    http://datoksirkronik.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. ps. bos besar pon takut kecot telo kat pegawai yg gila kuasa tu mkcik kann., huhu2

    ReplyDelete
  11. Baru dengar, belum lagi dengar cerita sebenar pun hakak dah rasa sadis Dana hihi...

    Pandai Ayyan bodek mama

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...