Thursday, March 27, 2014

photo diary

As salam sume kwn2. ...

agak lembab utk bt ntry skrg nih, teruk betul lah kan.... arini mood bt keje mcm mls je, tak sbr nk balik kg esok... tp kami balik kg ber4 je sbb edy tak dpt cuti, walaupun edy tak dpt cuti n balik sama aku ttp balik kg jugak, jnji dia dh izinkan... lgpun last aku balik kg bln12 aritu, rindu dh rasanyer kt famly kt kg... msti mak abah aku dh rindu kt cucu dia yg sorang nih, yg makin banyak keletah yg makin becok mulutnyer... 

JOm lyn gambar2 yg ada nih,...
doa utk pencarian MH370, moga dipermudahkan semuanya....


dinner mlm td, lambchop ngn mix vege bakar... konon spesel skit utk mlm td

gambar semalam... jumpa ngn blogger glamer kak Nieza dr blog niezzareenamemory kt nagoya, aeon big wangsamaju... 

tukar spek baru... nampak kurang garang skit kot heheh...  yeke?

pau kelapa yg best... isi dia punyalah banyak

suke beli nasi ayam kukus kt sini... sedap
ini lah dia nasi kukus ayam percik di paku... 

p/s: seminggu sebelum balik kg, dh mintak mcm2 menu kt mak aku utk msk... bertuah punya anak kan

14 comments:

  1. Dana keje kat mana. Tinggal kat mana. Byk je blogger area wangsa maju ni kan. Jom la kita gathering. Boleh berkenalan.

    ReplyDelete
  2. Salam Dana~
    sama lah kita.. mood macam malasss aje.. kalo di layan makin menjadik2 malasnye kan!

    fulammakkkk! walaupon x pernah makan.. tapi tetap terliur.. hubby akak dia x reti makan western2 nih.. dia suka makan nasi ajer.. kalo ajak di makan, konfem makan sikit jer. hehehe.

    Oohhh.. jumpe blogger femes neh!
    soping baju raya ke tuuuuu?

    cantek lah spek baru tu..
    unik sebab x pernah tgk spek mata bingkai camtu. cantek!

    Pauuuuu! feberet akak tuh.. tapi kena inti kacang merah.. makan panas2 pulak.. sedapppnyeeee!

    telan ailio tgk nasi kukus tuh.. tetiba rasa lapar.. ahaks~ ayamnye boleh tahan besar yer. berbaloi2 neh~

    ReplyDelete
  3. Seronoknya nak balik kampung. Semoga selamat dan bergembira walau di mana berada. :)

    ReplyDelete
  4. Jumpa Nieza tak jumpa Qausar ke Dana?

    Kakak percaya Mak pun sebenarnya tak sabar nak tunggu Dana balik.

    ReplyDelete
  5. sama lah dana. akak pun makin malas na sekarang.. harap2 ok lah nanti .heee

    ReplyDelete
  6. Ibu Lala- dana duk kt ukay perdana, opis kt jln semarak kak... boleh je kalu ada yg nk anjurkan hehehe

    k Nafira- salam kak... edy pun tak wajib mkn nasi tp dia bedal je western pun.. selalu org kata dana nmpak garang ngn spek mcm cikgu bsr, ni try yg takde color kot nmpak lain

    kakcik Nur- mekasih kakcik, lama dh tak blaik maklum

    k Zakie- tak jumpa kak sbb nyer pg time rehat, betul tuh kak mak pun msti rindu kt anak2 nyer kt kl nih

    ReplyDelete
  7. k Azian- itulah kak, tp tak syok pulak bile dibiarkan kosong je blog tu tanpa ntry baru heheheh

    ReplyDelete
  8. dana akak duk kat kl gak, tapi kl jauh..kuala lipis
    btw sedapnya lamb chop and nasi kukus ayam tergolek tu :)

    ReplyDelete
  9. omg omg lambchop dapnye dapnye

    ReplyDelete
  10. adoiii lambchop n nasi kukus!!! berbunyi2 dah perut

    ReplyDelete
  11. lamb chop mmg ila suke..hehehe...teringin pulak nak mkn lamb chop.. =)

    ReplyDelete
  12. amboi.. sedap2 belakaler pulakni... cam nak makanjer.. nasi kukus ayam perciktu cam menarikjer dana...

    ReplyDelete
  13. cantik speck mata kak dana....

    ReplyDelete
  14. Pau kelapa tu faveret hubby ngan MIl tu Dana....kalau kaya inti lagilah sedap yek...
    Lama OKje tak makan nasi kukus pulak dah huhu

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...