Wednesday, September 11, 2013

WW pelbagai serba boleh

As salam sume kwn2...

Skrg ni nk senng n jimat masa asik msk gune pemanggang vantage je....


rebus kerang pun kt sini... kejap je msk nyer
msk cup cakes pun kt sini...10minit je dh setel
ni cengkonon menu atkin... pun jd jugak... 


p/s: skrg nih isi minyak rm20 baru naik 2bar, pakai 2hari dh tinggal 2 bar.. dulu isi rm20 blh pakai 5hari keje...huhuhui

Published with Blogger-droid v2.0.10

21 comments:

  1. mmg jimat ms guna pemanggang tuh...mcm boleh masak kan

    ReplyDelete
  2. bestnya...mcm2 bleh masak...jimat masa n tak berselerak dapur....sis pun amalkan diet atkin ka?

    ReplyDelete
  3. wow...masih amalkan DA...caiyok noks...

    menu bwh tu, apa dia dana?

    ReplyDelete
  4. Wanieys- betul2 tuh dik

    Eika- alah konon2 je atkin tu...kadang ke laut gk

    k Wahida- aku ni ala2 je kak...kadang ke laut gk atkin nyer... menu bwh tu aku boh... ciken slice+telur+keju pastu msk la 5mnt

    ReplyDelete
  5. Wah terbaik tul pemanggang ni nak jugak... sekarang isi minyak full beza dln 10 hinggit banyskkan...huhu

    ReplyDelete
  6. Fuiyoooo..mmg betul2 ajaib la pemanggang ni....masak cupcakes pun boleh! hahaha..

    Kalau nak jimat petrol, isi tangki full tank, kalau boleh ketika waktu sejuk( awal pagi/malam), so boleh elak condensation effect. Isi tank sikit2 in a long run tak menjimatkan.

    ReplyDelete
  7. Lizz- betul3.... serba boleh katakan

    Daddy Ziyyad- nyeh2... yg simple2 blh la doc... itulah pasni kene isi full tank terus... tp mmg selalu isi minyak time pagi...

    ReplyDelete
  8. hehehe..amboiii..semua pun boleh yer.... senang dan cepat kan =)

    ReplyDelete
  9. kalau senang bagi kita, gunakan aje.. ;)

    sekarang memang perit sikitlah dengan kenaikan harga minyak tu :(

    ReplyDelete
  10. syoknya dana..macam-macam bole masak...kerang pun bole

    ReplyDelete
  11. yup mak sy pon guna ni......hebat sgt bnda ni ajaib hehe

    ReplyDelete
  12. Wahh, sy slalu guna utk masak ayam Bakar jer....
    Tak sangka boleh guna utk bermacam2 jenis masakan.

    ReplyDelete
  13. ayah akak pun ske periuk ajaib ni..
    segala benda dia nak bako dalam ni hehe :)

    ReplyDelete
  14. kak mcm mana rasa masak guna pemanggang ni, untuk kek? tak pernah try,masak ayam je dalam tu, hehe

    ReplyDelete
  15. Mama Ila- betul2 sume boleh je dik oi

    k Aizamia- mmg pun kak...tp kadang time nk mencuci tu je lah leceh skit

    k Qhaifa Nur- aah kak, sume dana msk kt situ

    Dear Xila- katanyer ajaib kite try sume lah kn

    Teena- boleh dik, apa lg pasni cube msk mcm2 ek

    k Tihara- heheheh betul tuh kak... org tua2 kn suke menu sihat..mcm mak dana jgk sume bakar

    Zulfadly- hehehe rasa mcm kek lah dik oi... tp ko jgn gune api beso2 kalu nk bkr kek or cupcakes tu ek dik

    ReplyDelete
  16. wow memang berbaloiler dana.. dasat.. dasat... tang menu DAtu memang baguihler warna2 suka akak.. nanti lerh ler ajar akak nak buat menu dietkan...

    ReplyDelete
  17. Hish kalau macam ni terliur jugak nak beli pemanggang ajaib ni hehe
    Yang bawah tu menu apa pulak tu Dana? Tak pernah tengok!

    ReplyDelete
  18. k Chozila- udah beli mahai2 kan kene lah blh msk mcm2 kalu tak rugi

    k Hainom- heheheh itu namanyer menu hantam saja kak

    ReplyDelete
  19. Serba boleh ek..sy xbeli lg pun

    ReplyDelete
  20. serba guna lah.. Ros tak terbeli lagi.. kalau beli, dapat memudahkan tugas kat dapur kan :)

    ReplyDelete
  21. mak saya ade tapi saya tak pernah pakai..hehehe..nanti nak pinjam mak la..hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...