Tuesday, September 24, 2013

roti puri ala Dana

As salam sume kwn2....

Skrg ni masa nk update blog agak terhad.... aduhla....nk share pasal makanan lg ngn korang.... aku baru 1st time buat nih... dh beberapa kali nmpak kt tv, kt fb tp dok fikir mcm susah je nk bt... kelmarin bff aku Pn Emy bwk pastu dia pun bgtau camne nk bt apa lg... berkobar2 aku nk cube... ni menu dinner mlm td utk kami kecuali edy, sbb dia mkn nasi ngn kari ayam... kami mkn puri ngn kari ayam



mcm tak berapa jd tp jnji rasa dia sedap... 
mkn ngn kari ayam.... 
p/s: naper lah skrg ni rasa lemau je nk bt keje... rasa cam nk amik cuti je lepak2 kt umah... huhuhui

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. nampak sedap lah dana...kari ayam ko tu aku tgk pun dah tau mabeles...


    take rest la nok...mungkin ko penat sgt kot...

    ReplyDelete
  2. Roti puri? lembut e keras tu Dana? macam sedap je hehe nak try buatlah....
    Mmg ada masa kita akan lemau Dana,... itu biasa!

    ReplyDelete
  3. huih sedap tu...nak jugak..sama la kitew lemau sangat ni asik meeting jer ni...memang nak kena cooti ni...

    ReplyDelete
  4. perghh terbaik dikk
    makan ngan kari ayam .. roti biasa2 pun sodap

    rajin ko dik !

    ReplyDelete
  5. k Wahida- confident je ckp mabeles kak... itulah tp skrg lum blh cuti lg

    k Hainom- camne ek.... tak keras kak... lembut mcm rapuh gitu kak...

    Lizz- itulah... mosan sgt

    k Ieda- betul tu kak

    ReplyDelete
  6. sedapnya, cicah plak dengan kari my fav.. :)

    ReplyDelete
  7. Roti puri.. Fmly saya panggil roti mariam. x tau nape. Hehe

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. k Tihara- betul3 tuh kak

    Hazmin- mcm2 panggilan rupenyer, selalu tiap negeri msti ada panggilan lain2

    ReplyDelete
  11. Roti puri ni berasal dari negeri mana yer agaknya?

    ReplyDelete
  12. salam syg kakkkkk...
    selamat hari raya maaf zahir batin...
    kiss utk aiyan byk2 kali kakkk...

    ReplyDelete
  13. sesekali makan memang sedap ni :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...