Wednesday, August 1, 2012

WW maaf kwn2..

as salam sume kwn2,

maaf beribu2 ampun yek, ujung  minggu mmg aku selalu tak on9 tp 2hari isnin selasa pun aku senyap je, aku cuti sbb memanik kt umah... nk on9 tak blh sbb nyer......

laju je dia kejo kalu sapa2 bukak laptop

p/s: cite balik kg nnti2 aku upload yek...

17 comments:

  1. ayyan nak jadi pakar IT la tu besar nnt .akak posa2 ni jarang2 update gak hihi.isnin pun akak cuti ..alasan malas..pg ni dah kt opis..tp mcm nk amik mc je..perut meragam sgguh..cuba bertahan ni.

    ReplyDelete
  2. Aiyan pun nak berblog juga ya? :)

    ReplyDelete
  3. As salam Dana,

    Aiyan cute! :))

    Takpe Dana... Slow2 k! :)))

    ReplyDelete
  4. k Inazamri- geram tul kt itu bdk, hehehe dugaan pose ye kak...mcm2

    kakcik Seroja- hehehe iyelah tu agaknyer

    Marya- w`salam... heheheh si rambut serabut tu mmg geram

    ReplyDelete
  5. budak kecik mmg suka gadjet..ank sy pun sama..kecik2 lg dah pandai menyelit bila kita bukak hehe comel kan.

    slow2lah kak..yg penting keje akk selesai pas tu baru boleh jalan2 blog kwn2 ;)

    ReplyDelete
  6. Kalau macam tu bermakna dia sihat Dana. Eloklah lega kalau tengok dia ligat sihat..

    ReplyDelete
  7. salam dana..comel ayyan..dah pandai nak main game le tu

    ReplyDelete
  8. mamyHarraz- mmg pun, hp akak dh jd hp dia dh...

    k Zakie-alhamdulillah kak...

    Acik Erna- heheh dia tak reti lg main game la acik, tp dia suke godeh2 bnda2 gitu

    ReplyDelete
  9. patut le ko senyap jek dana....busy memanik rupenye...ye laa dah nak raye pun kan..tempahan harus disettlekan.....

    aiyan pandai yeak tak bagi can org gune lappy ekekekekeek...

    ReplyDelete
  10. aiyan nak belajar men laptop tu kak..:)

    ReplyDelete
  11. hehehe cute jek perangai dia...hati2 yer empunya notebook...takut keyboard ronggak...yg risau takut tak nampak dia masukkan daalam mulut..hehhe

    ReplyDelete
  12. biasalah budak bila dapat lihat gambar warna warni itu yg dia nak rebut...cian mama he..he..

    ReplyDelete
  13. Lieya-hehehe itulah psl beb, duk bilang hari je nih..baju org kan

    Nur Anis- uhhhh seram klau nengok dia gomol laptop tu

    Bitt-sbb tu jarang beron9 kak... bile dia dh kaco terus shut down n ttp simpan

    k Qhaifa Nur- hehehe dia mmg pantang tgk kak, dia nk goduh mcm hp tuh nsb la touch2 tak gerak

    ReplyDelete
  14. X lame lg aiyan la berblog pulak, tlg mama update blog..heheee

    ReplyDelete
  15. Aine-heheheh aah boleh2

    Izan- betul3 sume dia nk cube

    ReplyDelete
  16. aiyan nak belajar jdk blogger jugak la tuh.. ekekeke..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...