Wednesday, December 21, 2011

prosperity... my life full of joy

as salam sume kwn2...

pejam celik, pejam celik dh rabu yek... cpt lah ari jumaat hehehehhe...
nk cite psl prosperity... dh sume org pun asik cite psl prosperity je...
adik2 aku tingin nk mkn prosperity ini... tgk kt iklan cam best je kan
udahnyer mlm aritu ramai2 makan prosperity sbb akak dia ni mls nk msk ahak2...

takde unsur2 amik gambar lawo btl...

p/s: sejak2 dh gaji nih asik mls msk je aku nih... ahak2 melampau

21 comments:

  1. masuk plak gaji dgn bonus..makin lebat la hati nak ke mc d kan hihihihhhh

    ReplyDelete
  2. en sahrom- tp kene bajet2 gk sbb hajat di hati nk balik kg, nk tukar spek baru n tukar handbeg baru... ahai.... dpt nyer sikit tp niat nk membeli mcm2

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.

    wahhhhhhhhhhhh
    lapor.
    untuk kamu
    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/12/kreatifnya-beliau-tahniah-buat-beliau.html

    ReplyDelete
  4. aku pun malas...tp apakah daya...

    ReplyDelete
  5. duit bonus hampir habis beli barang2 keperluan sekolah abang...

    ReplyDelete
  6. ataicha- sdp mmg sdp tp lps tu kesian en perut...huhuhu

    k ayu- w`salam kak...
    hehehehe...kalu dana duk kt kedai akak agaknyer tak smpt lapo mkn je heheh
    tq kak... tq utk ntry itu...

    ReplyDelete
  7. emy- sesekali je pun mi... selalu2 kene msk gk heheheh

    k wahida- hehehhe takpe pasni mintak bonus peribadi dr cik abg akak lak...

    ReplyDelete
  8. wah sedapnya...mcm ni nak beli lah untuk anak-anak bulus kami...hu3...Anyway nice sharing.. :-)

    BTW we already follow your blog, Don't forget to follow our blog too.. TQ.. :-)

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. k qhaifa- sesekali kak... lgpun dia dtg setahun sekali je kan hehehe

    my lovely cats- blog ni kalu tak mkn msti cite si bolatnyer hehehe... tq nnti saya follow...

    ReplyDelete
  10. mood sesekali x msk tuh sy pun ada.. hehee..
    nk2 pulak mcd dgn prosperity nya~

    ReplyDelete
  11. wife suko sgt prosperuty nih..papa mifz kureng suko...

    ReplyDelete
  12. fatin- ya betul... kalu selalu2 sgt mkn luar kadang bosan gk nk gk mkn masakan sndiri...

    ReplyDelete
  13. papa mifz- msti dia mmg minat blackpapper nih... dana pun tak berapa minat sbb prt tak berapa thn huhuhu

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum dik..
    wahhh sedapnya pekena posperety ni.. akak tak try lagi ni.. nanti2 kot, skrg ni blom sampai seru.. rasa cam teringin nak makan kfc je.. ehehe..
    tapi kan dik, anak akak no.2 hakimi tu mmg minat sangat makan posperety beger ni.. kalau kinah dia suka big mac je..

    ReplyDelete
  15. w`slm kak nani

    heheheh dana pun tak berapa minat prosperity ni kak tp tingin ngk nk mkn... prt tak tahan la kak... adeh

    ReplyDelete
  16. Malas masak ikut mood ini dia Dana.... best juga sebab dapat menikmati prosperity, kalau rajin tak adalah peluang kan:)

    ReplyDelete
  17. k zakie- ya betul kak.... tp kalu selalu sgt mkn luar pun kadang bosan gk..bajet lak lari heheheh

    ReplyDelete
  18. SEKARANG mmg tgh musim prosperity kan dana...aku pun dah 4 kali bedal kak hahaahaha.....aku mmg suke dari dulu...tu yg bile die kuar tu, cepat2 aku serbu....so seminggu seklai gak le aku membedal.....tu yg kene kawal tuuuu huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. wah2 ko lieya,mmg antu posperity la ko ek... msti ko tunggu yg double kan heheheh...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...