Friday, January 5, 2018

YES

as salam semua kwn2,

Selamat petang yek kwn2... 

Perempuan tak blh tgk akhir2 tahun ada YES (year end sale).... lagi2 kalau ada online shopping nya buat yes... 

Perempuan tu nk kata diri aku lah.... sbb nya dek kerana tergoda ngn YES terbeli sampai 4 barang.

Kelmarin maktek antar barang tu sampai 1 beg beso heheheh... (sbb pakai alamat opis adik ipar aku )

- 2 pasang baju kerja
- 2 helai blouse utk kerja atau jln2
- 4 lai tudung anaqeen
- lipstik ngn set eyeshadow sephora

aduhla... nk wat camne napsu


ni lah barang sephoranya... kotak tu pun dh menggoda

mmg elok tak terjejas apa, yelah bubblewrap tu sampai 4 lapis

9 comments:

  1. mak aihh syoknya shopping. tapi memang ye,waktu YES ni lah kita kena rembat semua. ni dah tahun baru, harga pun naik macam biasa. ehejejje

    jemput baca http://mommycici.blogspot.my/2018/01/kemensah-chalet-waterfall.html

    ReplyDelete
  2. Alah.. bukan selalu pun.. kan..

    ReplyDelete
  3. akak lah manusia yg paling tak pandai beli online dana.
    jenis yg kena tgk barang baru beli.

    ReplyDelete
  4. Cantik bekas tu Dana, akak pun tergoda jugak.
    Masa YES ni lah nak membeli kan, lain kali harga dah tak sama dah :)

    ReplyDelete
  5. Setahun sekali. Itu pun hujung tahun, yes, yes.

    ReplyDelete
  6. WP pun selalu cari pakaian etc time2 YES ni.
    Biasanya ada murah sikit drp biasa.

    ReplyDelete
  7. hujung tahun mmg syok shopping..lepas tu kena ready nak blanja sekolah anak²

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...