teman2....

Wednesday, May 2, 2012

kami balik kg 28/4-1/5/12

as salam sume kwn2,

salam rabu, arini takmo bt WW sbb nk cite psl kami balik kg aritu... mahap banyak2 kt korang yek sbb sepanjang kt kg tuh mmg aku takde bt BW kt blog korang... tau jelah kt kg mls bebeno nk on9... heheheeh
pastu gambar pun ada skit bebeno... mls bebeno nk amik gambar... psl mkn lak... bile dh telan baru ingt nk amik gmbr... hehehheh
arap korang tak mrh yek... ni meh aku share skit gambar yg sempat amik aritu

alhamdulillah aiyan kt kg tak banyak meragam cam balik aritu, dia mule2 je takmo ngn nenek atuk tp bile dh lama2 duk cium2 gomol2 dia, kejap tu je dia dh ok... kt kg dh tak hirau kt mama dia dh, sibuk main ngn atuk nenek ngn acik2 dia...

ni otw balik kg... tgk org mkn dia pn sibuk nk mkn...

ni masa otw gi pontian, twisties tu aiyan tak mkn tp dia suke bt main suke bunyi2 tuh

ni satu2nyer gmbr ... aiyan ngn paksu

jln2 umah yoyot aiyan... hehheh

blik kl singgah rnr pagoh,beli ns ambeng 

p/s: bile lah dpt balik kg lg nih

24 comments:

Kakzakie said...

Hilanglah rindu tok-nenek menggomol Aiyan 4 hari. Macam malas nak balik kerja semula kan Dana bila baru balik dari kg..

kakcik said...

Baru balik dari kampung dah teringat nak balik semula, ya? :)

norhidana said...

k Zakie- aah kak, masa balik aritu aiyan takmo kt atuk nnk dia, asik nngis je tp kali ni alhamdulillah dia dh ok...nnk atk dia time nk antar blik pun tak nngis cam aritu

kakcik Seroja- hehehehe itulah dia kak... rasa cam nk cuti lama je

wahida said...

sonok lah ayyan kat kampung ye...ramai nak layan dia...kalau auntie ada, auntie pun tumpang gomol awak...hehe...

Acik Erna said...

salam dana..seronok jaan jalan cari makan kat kampung kan..ayya lagi le rasa seronok jumpa tok dan nenek

norhidana said...

k Wahida- hehehe suke dia kak, ramai org nk melayan dia

Acik Erna- heheh seronok kak... maklum mcm2 bnda yg pyh nk jmpa kt kl dpt jmpa kt kg

lieyalatif said...

biase la tu dana...aku pun cuti2 jarang online lagi2 kalo balik kampung...mmg habiskan mase betul2 ngan family gitu heheeheheh

amboi nasi ambang johor!! betul2 gue terliur wey!! kat johor gak dpt nasi ambang terbaik kan!

Cik FaRiZaM said...

sedap nye nasi ambeng......


ololoolololo....dia kene balik slalu , baru la dia nak kat atuk n nenek slalu..

Karukord Jagau's said...

Seronok dia dpt balik jumpa atok ngan neneknya haaa.....

Papa Mifz said...

oh nasik ambeng tuh ado mee yer...

norhidana said...

Lieya-heheheh itulah dia, mmg terbaik, zana yg rekemen kt aku tmpt tuh

Cik Farizam- sedap tp serundingnyer skt sgt.... insyallah kalu ada masa balik kg lg

en Jagau- seronok mmg seronok sgt kali nih si aiyan tuh

papa MIfz- aah ada mee, ada serunding, ayam msk kicap@msk merah @gorng, sambal goreng+ikan kering... mkn campur2 gitu syok

nur anis said...

hai aiyan..best balik kampung..? :)

norhidana said...

Nur Anis- best mmg best... seronok sbb kali ni aiyan baik sgt2

Munnafendy said...

amboiii seronok la aiyan main ngan atuk ngan nenek eh? ni kalau mama ilang sekejap msti dia tak heran kan? hihi

akak, waduh3....tak ingat la ape nama kedai tu..sorry sgt3...ada byk kedai yg jual beads n kristal ni, tp 1 kedai ni je sy bkenan sbb kedai ni besar, byk pilihan bbanding kedai lain...sales assistant dia cantik n ramah, tng sy cakap mcm muka stacy..(seksi jgk)hihi..kedai2 lain byk indon yg jaga..

kedai lain sy tak pasti ada diskaun ke tak =.=*

copy paste komen hhaha

norhidana said...

Munnafendy- hehehe mmg dia tak heran kt mama dia masa kt kg, sibuk main je...

ohoo gitu yek, mmg akak kene try2 tanya lah ni yek... dia mmg ada tulis ke kalu ada discount tuh...

ct rahani said...

comelnya gambar dia tido ngan twisties tuh.. cute.. sonok la aiyan ramai kwn kt kg.. tu yg x layan mama tu yer.. hehe..

Marsha~ said...

YOYOT??? qila ngn ariq panggil ayot.. panggilan org jawa utk moyang.. hehe

Ren Din said...

Seronok la tu balik kampun tu! Hehe Mesti terubat rindu kan =)

Aine Ainun said...

Lama x tengok Aiyan...

kalo balik KG mmg seronokkan dana...rasa mcm nk cuti lama2 je=))

Azian Elias said...

dana Pontian pat mane?

nasi ambeng beli kat mana tu?

izan mama mia said...

Wah..best dapat blk kg kan..org pontian rhupanya...

norhidana said...

Ct Rahani- heheheh dia duk main2 ngn twisties tu sampai tertido... mmg seronok dia blik kg kali ni

k Marsha- kalu kt tmpt dana moyang di panggil yoyot@mbah... heheh lbh kurang gk lah tu kot kak

Ren Din-mmg terubat rindu rasa nk cuti lama2 lg kt kg hehehe

Aine- heheheh aiyan akan selalu tayang muke lg yek...

k Azian- dana kt pt kahar ayer baloi kak... ns ambeng tu beli kt rnr pagoh yg hala ke Kl kak

Izan- hehehe aah mmg syok blaik kg... mcn nk balik selalu

intan_blur said...

bestnye bcuti..dpt mkn nasi ambeng pulak tuuu..terliur dah ni kak

a.samad jaafar said...

dah lama tak balik kampung huhuhu..harap2 ingat lagi jalan ke kampung tuh..hihihi..

saya pun paksu jugak..