teman2....

Thursday, May 10, 2012

msk2 di Johnys

as salam sume kwn2,

selamat berbatik di hari ini... ujung minggu ni edy kene outstation ke KT, ingt nk suh dia singgah psr payang suh dia belikan baju batik utk aku, rasanyer sejak edy dh keje KL nih dh jarang aku berbaju batik baru... huhuui...

arini takde cite sgt, tp nk tayang kt korang time smlm lunch di Johnys aeon au keramat... lama tak lyn stimboat sini... Pn Emy lah yg tingin nk lyn makanan yg pds2 katanyer.... kami cume amik set A, stimboat utk sorang mkn je pastu kami mintak ns goreng lak.... mmg best lah sbb lama tak lyn...

sgt suke ngn tomyam dia... nikmat

25 comments:

kakcik said...

Ada tong gas kat bawah meja ke tu? :)

norhidana said...

kakcik Seroja- takde kakcik, sbb yg ni pakai letrik... tekan suis je

hazman aka species1980 said...

Johny's saya belum sempat terjah lagi...anyway aiskrim tu pulak nampak best....hehehehe

mamasuri said...

best kan main masak2 ni...bila nak g lagi...

inazamri said...

akak pun batik hari ni.Baju baru heheh tp dok senyap2 dlm bilik je coz mood tak mari lg.Tengok aiskrim tu tingin lak rasa.eh betul ke yg kaler coklat tu aiskrim...

POSH76 said...

sekali sekala layan mmg besskan shedapnyer

POSH76 said...

sekali sekala layan mmg besskan shedapnyer

Kakzakie said...

Kakak suka makanan yg berkuah macam steamboat/tomyam/sup tau dana.. Mesti makan peluh-peluh kan:)

Qasey Honey said...

sedapnya...dh lama xpekena mcm ni...cantik dapurnya tu...hehehe

nur anis said...

wahhhh..best ni johnys...lama tak pekena...

wahida said...

aku terliur tahu takkkkkkk?????

grrrrr, rasa nak ajak hubby gi johnnys je weekend ni...

lieyalatif said...

Idup korang yek geng gosip dah cukup korum hihihi

Kemain org abis pantang punye ngidam...nak johnys terus haah kikiki tapi aku terliur ni wey...mmg sedap kan..sos die tu yg buat sedap stimbot tuh....

Qhaifa Nur said...

johnys memang sedap...
lama tak makan kat sini....

Dee said...

dee pun lama tak makan kat johnny's..

Papa Mifz said...

tempat makan kegemaran papa mifz sekeluarga nih...:)

Fatin Mraz said...

tom yum..nyum2

mia izzati said...

besnyee dapat makan2 camtuuu...

Aine Ainun said...

sedapnya////

kalo order sume sedapkan,
x payah susah2 nak masak=))

norhidana said...

Hazman- wajib terjah,makanan dia best, terutama stimboat dia

Emy- mmg best, nnti kite pg lg yek

Inazamri- kalu keje gomen mmg batik day kamis kn kak, ye itu adalah eskrm coklat

POSH76- betul kak, kadang rasa mcm main msk2...

kak Zakie- sama lah kak, pastu cpt kenyang bile hirup kuahnyer

k Qaseh- itu dpr baru tu kak, dulu jenis yg bulat tu...

norhidana said...

Nur Anis- mmg best, lama tak lyn johnys sebenarnyer...

k WAhida- hehehehe.... ala sesekali kak.... apa lg ajak 3 hero tu ke sana berstimboat

Lieya- heheheh asik msk opis lwt je time lunch ko... heheheh mmg terbaik dia nyer sos tu kan beb

k Qhaifa Nur- betul kan kak, mls nk cari tmpt stimboat lain,lgpun johnys kt aeon selalu ada

k Dee- apa lg kak, mari kite lyn yek

papa Mifz- mmg kegemaran ramai kan, family dana pun sama... terbaik n harga sgt berpatutan

Fatin- hheheheh syok2

Mia- best mmg best dik

norhidana said...

Aine- betul tu... tp sbb sume makanan kt johnys tu sedap puas hati tp kalu sekali mkn dh tak sdp...mmg tidak utk kali ke2

Karukord Jagau's said...

sedapnyaaa.....huhuuu
dah lama saya tak pegi johnys

lelamaisara said...

hai..akak tag norhidana join segmen :

http://norumara.blogspot.com

intan_blur said...

belum pernah rase makan kat johny nih..haritu kwn sye teringin makan kat sini..tp sye xnak..heheh..sian dia..kempunan dia..dah la member tu tgh mengandung.. ;p

CheNamNam said...

wahhh mengoda nafsu ku yang berpuasa ini...cessss sungguh kamoo....:P