teman2....

Monday, May 28, 2012

make up2 the body shop

as salam sume kwn2...

selamat pagi, selamat bercuti utk sume anak2 yg sedang bercuti... utk mak n abah2 yg sama2 cuti... selamat bercuti2 yek... aku nih takde anak sekolah lg tp seronok betul rasanyer time cuti sekolah ni... jalan lenggang je time pg, kuar lwat pun jln msh lg lenggang... best betul lah kalu bdk cuti lama2...

nk cite psl jumaat aritu nih...biasalah time2 pas gaji kn, pastu time rehat lama lak... gi aeon au keramat lah ngn pn Emy, sambil pusing2 tu gi body shop sbb aku nk gune voucher yg dpt masa membeli aritu... aku beli body shampoo je tp last2 kwn aku nih yg memborong... siap try makeup lg... n body shop girl nih mmg peramah2... tu yg syok supink situ.... pastu kiteorg supink brg anak2 lak... apa lg memborong lah baju si bujang aku tu...

pastu kiteorg lyn kenny rogers.... tunggu pn Emy msk keje baru dpt layan...itulah cite kami jumaat aritu, kami nih jenis yg mls nk jln2 tmpt sesak2 sgt... sogo tu mmg jarang sgt kami pergi.. lbh selesa supink kt aeon...

untung kwn aku... terus make over

masa ni tgh nk pilih kaler mana 1

sile like tudung bwl yg aku manikkan

hidangan feveret kami time kt KR

barang2 aiyan yg dpt di borong... 


p/s: gmbar tuan nyer blog mmg takde yek... harap maklum

20 comments:

mamasuri said...

nyampah..abis sume gambar aku ko tepek..hehehehe...
takpe2 lama tak interprame kan...
ala..baju aiyan tu skit jer..
nnti dpt gaji kte borong lagi utk raya..

POSH76 said...

banyaknyer soping...bessnyer....suka aiyan dapat baju baru...comel!!!

POSH76 said...

banyaknyer soping...bessnyer....suka aiyan dapat baju baru...comel!!!

POSH76 said...

banyaknyer soping...bessnyer....suka aiyan dapat baju baru...comel!!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

2 wks b4 body shop ada sale,
giler babas sy membeli..
sempat rempat perfume aqua, dr rege 54 dpt 13hengget ++ je..
untung manyak2.. =)

norhidana said...

Emy- heheheh jgn org confius ni blog aku ke ko... hehhe sesekali apa slhnyer... takpe2 gaji bln dpn kite sama2 supink utk aiyan, darin n suri yek

POSH76- heheheh sesekali kak, time2 pas gaji ok lah... tp beli utk aiyan jelah mama dia lama tak beli baju

norhidana said...

k Leily- masa tu ada gk pg tp brg yg nk beli takde sale... tp ttp puas hati memborong di sana

sahromnasrudin said...

ingat itu adalah tuan belognya tetapi cume tudung shj yg dimanikkan..

p/s: opis sy area jalan raja laut..dekat dgn sogo tue huhuhh..opis awak area cini gak ke?

norhidana said...

en Sahrom- hehehe tuan nyer blog jenis low profile...

* ohoooo opis saya kt jln semarak, dkt ngn celcom n felda

Kakzakie said...

mamasuri dah makin cantik dah kena make-over dana..

Banyaknyeerrrr ayyan punya. Macam itulah kalau dah jadi mama Dana selalu beli lebih utk anak.

Qhaifa Nur said...

sesekali dapat make up bestnya...
cantik manik kat tudung tu...

bestnya dapat shopping...

Dee said...

wah..kemain byk shopping..untung ayan..hehehe..

Liza Razak said...

bestnye dapat memborong kat body shop..aritu ade sale kan?

ct rahani said...

banyaknya baju aiyan.. ni mesti soping utk raye skli ni kan..

norhidana said...

k Zakie- mama aiyan je yg comot... aah kan kak, baru dana rasa mcmne mama lain rasa

k Qhaifa Nur- hehehhe mmg best, rasa mcm jd pantin dulu... time gaji je dpt supink tu kak

k Dee- mmg untung mama dia gk yg tak dpt supink baju sndiri

Liza- aah ada sale... tp akak tak beli 1 mende je

Ct Rahani- hehehe sesekali, baju raya beli bln dpn... hehehhe

lelamaisara said...

uit..banyak nye shoping baju bb..hhehehe...syok la tu tgok baju bb lawa2 tu...

aimaniman said...

yuppp sopping kat aeon lagi selesa tp harga dia x mampu, beli barang biasa kat tesco jer

body shop dapat gak sms ada sale tapi x sempat la..

LYAfrina said...

a ah..mmg cun hasil kerja tangan dana tu..

ainnoraini said...

Byknya tu shoping..kalau dah berkenan ambik jer la kann..nnt bila blk rmh tak de la teringat2..

Marsha~ said...

amboiiiiiiiiiii borong sakan.. untung Aiyan taw... :)