teman2....

Thursday, May 24, 2012

dinner di mustafa jones

as salam sume kwn2....

selamat hari batik, arini aku takde kursus, so bolehla lyn blog korang2 yek... sambil2 bt keje ngn santai sbb nyer boss aku cuti dh dr arini sampai 4jun.. gi melencong... suke betul

nk cite psl mlm td, kami sefamily mkn luar, jarang2 aiyan dpt jln2 dinner kt luar nih,....
takmo cite banyak2 jom lyn gambar je

mule2 tu baik je duk sambil lyn biskut dia

tanderloin steak mak tek nyer

bile tgk org lain mkn, dia pun nk mkn gk 

menu2 yg kami oder mlm td, western+malaysia

bdk yg tak reti duk diam.... 

27 comments:

Qhaifa Nur said...

aiyan kuar dinner.....
kalau aiyan baik macam ni selalu mama bawa kuar....

mamasuri said...

sian mama aiyan..
takleh nak makan sgt kan..
hehhe..

len kali order kentang lenyek utk aiyan tau mama..
asyik mama jer nak makan western..aiyan pun nak gak...hehehe

JaSSNaNi said...

bestnye makan luar ye.. western malaysia.. hmmmm tak pernah try western malaysia tu lagik..
ayyan betul2 good boy, senang mama & papa nak makan kan.. :) lepas ni ayyan baik2 lagi, mama and papa bawa ayyan kuar makan lagi.. ye.. :)

norhidana said...

k Qhaifa Nur- heheheh betul3

Emy- hehhe aiyan tak suke kentang lenyek lah mi, penah bg yg kfc dia takmo....

k Nani- alah mkn western plus malaysia nyer menu... mmg good boy cume bile lama2 dia geram la nengok org lain mkn sedap2

Azian Elias said...

arabic food ye.

Karukord Jagau's said...

Saya selalu makan kat rmh je...tu pun bungkus je selalunya heheee

mia izzati said...

onyah takmo dahh makan biskut cam ayyan tu..main buang2 je dak tuuu

norhidana said...

k Azian- western omputih kak... lum kesempatan lg nk try arabic nih

en Jagau- heheheh ok gk tu saya pun selalu mkn kt umah itu yg sesekali mkn luar lak

Mia- heheheh onyah ada gg dh... aiyan takde lg... tp kalu bosan dia campak je camtu

Kakzakie said...

Aiyyan punya order atau bawa dari rumah? Kakak malam tadi makan kat rumah org kenduri..

ainnoraini said...

siap bawak bekal dari rumah ye aiyyan..dulu2 masa anak kakain kecik pun mcm ni jugak..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bulatnya mata Rayyan Izzan =)

p/s : 1st time singgah sini =)

ct rahani said...

sedapnya steak tuh.. mesti la aiyan nk makan sama kan.. mana besh duk lam stoller jer.. babap mama aiyan kan.. hikhikhik..

wahida said...

ada anak kecik mmg susah sikit nak mkn kat luar kan nok?

aku masa anak2 aku kecik, aku lagi prefer bungkus dari mkn kat kedai, sbb anak2 aku lasak..hehe..sesekali je mkn luar, sekarang anak2 dah besar, tiap2 hari pulak aku mkn kat luar....hahaha...

lieyalatif said...

Mule2 mmg payah sikit dana... Aiyan pun baru2 nak belajar outingkan.... Xpe, slow2... Lame2 ok punye....

POSH76 said...

mau aiyan tak tingin bessla menu tu...nyum2 yer

norhidana said...

k Zakie- aiyan nyer bwk bekal dr umah je kak... heheheh

k Ainoraini- heheheh aah kak... dr dia kelaparan bwk bekal je kn

Nurul Husna- mmg dia bermata beso, tq sbb sudi jenguk blog akak

Ct Rahani- mmg sedap rasa dia pun fresh sgt2... aiyan tu mmg ngada2

k Wahida- aah kak... tp kene bwk kuar gk kalu tak sian lak aiyan, duk terperap je kt umah

Lieya- selalu bwk dia kuar siang je, jarang bwk kuar mlm2 nih... tp mmg kene bwk kuar gk kalu tak nnti dia mcm jakun tak blh bising2 tak blh ramai org

norhidana said...

k POSH76- heheheh menu dia mmg best2 kak.... mana yg grill2 mmg syok... tulah aiyan geram je tgk org lain mkn

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mekasih kak follow saya balik =)

Marsha~ said...

tunggulah Aiyan dapat kaki nanti.... haaaaaaaaaaaaaa... penatlah kejar dia tau.. hehehe

Cinta Misteri said...

Ayyan kluor dinner yea. Skang dia tk duk diam, nnti skit ari lg Ayyan lari 1 restoran. Tkpa, Ayyan mmbsr dgn sihat & riang

Karukord Jagau's said...

jalan2 petang2 (^____^)

Papa Mifz said...

budak2 sebaya nih mmg susah nak jumpo yg boleh duduk diam...hehe

Citarasa Rinduan said...

tak silap kak, sampai umur umar 2 tahun. baru kak berani bawa dia makan kat luar

pernah kami duduk order, dia mengamuk memanjang,..

norhidana said...

Nurul Husna- sama2 dik

k Marsha- heheheh itulah dia...agak2 kurus tak mama dia

Cinta Misteri- heheheh masa mule2 dulu je dia duk diam je, skrg nih takde nyer

en Jagau- mlm2 lah ehhehe

papa Mifz- heheheh itulah dia... ada je nk di capai kn

k Ayu- heheheh aiyan tak ngamuk kak tp dia tak reti duk diam nk org pegang lah nk itu lah ini lah

hazman aka species1980 said...

saya kalau pegi western nie just layan chicken chop atau fish n chip jee.... tenderloin or rib nie tak pernah merasa lagi... huhuhu

CheNamNam said...

tak reti dok diam maknanyer diyer sihat..kang duduk diam sangat mamanyer bising pulakkkk anak dok diam tak sihat....hahahaha

kemaen aiyan kuar dinner eh..nanti dah dapat kaki ko ajar mama ko main aci ligan kat restoran ocay...good boy..!!

lelamaisara said...

ada anak kecik memang payah cikit nak makan luar..tapi saya selau je makan luar..huuuu