teman2....

Tuesday, May 22, 2012

penuh, full...

as salam sume kwn2,

sorry arini aku lmbt berBW, kalu ada pun tak banyak... arini ada kursus lg... ni pun baru gi kursus arini atas meja aku dh penuh dh... aduhla.... esok ada kursus lg, camne lah ni yek

aduhla kerja2

19 comments:

LYAfrina said...

aduyai..bertimbun tu.. lya pon bz..smpaikan time rht pon x myempat.bhenti solat j skejap.. i dh blik rmh..bru sng lnang bw

Citarasa Rinduan said...

agak2 kalau kak hantar tudung dan baju.. kamu ambil tempahan tak?
ehhhhhhhhh
lari tajuk

Aine Ainun said...

selamat bekerja denga tekun Dana=)))

ainnoraini said...

Wahh mmg byk gilerr...
Pening ooo...Tapi tak pe dh tugas buat pelan-pelan tau..

nur anis said...

wow..penuhnya ni...

wahida said...

giler bz ni...

ct rahani said...

alahai bertimbun ha.. sabo ye dana.. wat pelan2.. :)

norhidana said...

Lya- mmg bertimbun2 ni pun akak skip2 pg kursus arini

k Ayu- boleh kak, dana ttp tempahan akhir bln 6

Aine- ye mekasih2

k Ainnoraini- itulah tgh usaha nk kasi setel nih

Nur Anis- ye sile lah jeles yek

lieyalatif said...

Tu la ragam kite PA ni kan dana.... Lagi2 kalo cuti, hadoiiii balik cuti mmg menangislah ko tgk keje atas meja.... Tempat aku ni susah sikit nak dpt ganti kalo PA cuti.... Huhuhu

Kakzakie said...

Huh... kalau kakak dah tak toleh tempat lain dah dana... blog pun tolak tepi dah kalau macam nie... baik siapkan dulu...

inazamri said...

kalau akak mmg rasa tak termampu...pening gak tgk file2 byk2 tu.Akak ni lebih kepada teknikal,hardware n softwre so kurg la sikit file2 cam dana.

JaSSNaNi said...

dana...
banyak nye keje... adoiiii macam mana nak siap tu.. bertimbun sangat...

mia izzati said...

tu diaaaa....memang betul2 keje namanya nihhhh..nak perabihh bikin finin..

norhidana said...

Lieya- tulah dia... tmpt aku mmg kalu aku takde ada org ganti pun kejap2 je, tp surat2 jelah, fail2 tunggu aku gk

k Zakie- heheheh... tp disebabkan ada kursus tpaksa bt2 tak nampak je tu kak

k Inazamri- heheheh dia kene bt ngn cara yg betul baru cpt hilang timbunan tu kak...

k Nani-pg esoknyer kejap je aku siapkan... lega bile dh setel tp nk kene tunggu kuar balik dr blik bos lak

MIa Izzati- heheheh betul3

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

adoooiii, fening!!!
sy memula msk kije after 2 mo mc gitu ler..
x leh toleh blkg langsung.. huhuhu..

POSH76 said...

kerojer sampai bila pun tak habis2...menimbun tu

Karukord Jagau's said...

uiiiks....menimbun...hahhahaa

CheNamNam said...

wahhh kalo meja haku penuh camtuh compom haku dah resign wei...kahhhhh...

lelamaisara said...

uittt..banyak nye kerja die...