teman2....

Friday, May 4, 2012

ber DOMINOS kite mlm td


as salam sume kwn2,

heheheh arini aku nk tayang makanan lg lah yek... hrp korang tak kesah ek...
aritu ada org dominos bt promosi jual kupon dominos nih... biasalah umah aku tu kan kire kawasan baru itu yg mereka bt promosi tuh... alah yg beli kupon hrga rm20 pastu dpt kupon banyak2 tu... heheheh 
sbb tgk tawaran dia pun ok aku beli lah... n mlm td kami beli 3 regular pizza + 3 tin air ngn harga rm50 je... murahkan... ada banyak gk tawaran yg best.. tp utk delivery ngn take away sahaja




suke pizza dominos sbb dia simple n tak terlalu tbl 

16 comments:

Dee said...

kt opis ni kalau buat besday pun mesti domino's pizza..

nur anis said...

yummyy..sedapnya...

Kakzakie said...

banyaknya Dana sampai 4 siapalah yg makan paling banyak agaknya tu hihi...

norhidana said...

k Dee- lebih mudah n sedap pun kan kak

Nur Anis- jom kite mkn dominos

k Zakie- hehehe ada 3 keping je tu kak... kami ber4 yg share2, lgpun sume nipis2 je...

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

EEEmmmm.... sedapnya....

kakcik said...

Pizza domino memang nipis dan garing berbanding PH.

Qasey Honey said...

suka piza dominos yg nipis tu...wah sedapnye...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

nyam2.. sedap nye..
best mkn yg ni..

Karukord Jagau's said...

Dulu saya suka pizza yg ada sambal bilis tu...rangup2 je haaa...
Tp lama jugak dh tak makan pizza nii ...

Papa Mifz said...

dominos = terbaik

mia izzati said...

tak penah makan dominos kak huhu sadiss...

LYAfrina said...

sedapnyer... xpnah mkn lg domino's pizza..org kata sedap dr pizza hut kan

norhidana said...

k Ros- w`slm kak.... mmg best

Kakcik Seroja- aah kakcik, tak muak sgt

k Qaseh Honey- dana pun...

Pokok Manggis- mmg best... kejap je abis

en Jagau- skrg ni dh takde lah... tp mmg suke amik yg ranggup2

papa Mifz- setuju...

Mia Izzati- try dik jgn tak try...

Lya- mmg best... nipis je.... simple tp nyummy

ct rahani said...

uwaa.. lama giler x mkn domino.. terus cam terasa nk pegi domino.. hiks..

kayna said...

kayna pun suka dominos, and murahhhhhh and gebu.. yummeh.. !!

Munnafendy said...

tak pernah try lg dominos ni..ada sorg kwn tu boikot dominos, sbb budak delivery dominos pnh langgar keta dia smpai kemik..xpsl2 kitorg kwn2 lain boikot skali..pdhal xde kena mengena ngan pizanye pun...hahahaha