teman2....

Friday, May 11, 2012

cheese brownies yg sedap

as salam sume kwn2,

salam jumaat, korang sume msti suke kan, maklumlah esok lusa cuti kan... msti dh mcm2 perancangan kn, aku lak... edy kene outstation ke Kuala Terengganu utk tgk2 site kt sana, dr jumaat sampai isnin, aduhla nk supink2 time edy takde tak best sbb takde lah driver ngn bodyguard.... walaupun aku boleh drive sndiri kan tp mls, ahak2 selalu hari2 gi keje dh drive sndiri kn

oklah, aku nk cite pls aku oder cheese brownies kt kwn aku nih... bwk gi opis utk mkn ramai2 ngn membe opis... kwn aku nih, kak Watie namanyer, dia mmg suke memasak n membaking, n semuanyer sedap... dr suke2 tuh aku paksa dia amik tempahan aku... sbb mmg sedap n berbaloi... lgpun aku mmg mls nk membaking2 nih... itu psl aku oder je kt dia...
sume member opis ckp sedap n diaorang kata pasni nyer sambutan bday bolehla oder cheese brownies nih... heheheh...

besar n sgt2 puas hati, tak lokek ngn cheese n coklat

21 comments:

Kakzakie said...

Dana kena minta resepi dia dah tu cuba buat sama... kakak tengok pun dah tak boleh tahan - sedapnya:)

POSH76 said...

nampak yummy....nak ngoder bley!!!

saffiya_aleesya @ echa said...

asdoiii terliur laa tengok..btw salam kenal yer sis..singgah n dan follow sini

sahromnasrudin said...

perghhh..mcm baju batik la coraknya..cayalah..

lieyalatif said...

Mmg pandai kak watie buat....nanti leh la aku try oder....

kakcik said...

Nampak mewah dan menyelerakan. :)

Cho Zila said...

ala tau kak wati yang mana satu... sedap yerk...
dana.. sori dah lama tak menjengah maalumler sibut tak tau per sekarangni..

norhidana said...

k Zakie- hehehe dia penah bg resepi tp dana yg mls nk bt kak... tak rajin nk membaking2 ni kak

POSH76- boleh kak, kalu berminat akak boleh cari kt fb nama watie arin

Saffiya- comfirm terliurkn, tq sbb singgah yek

norhidana said...

en Sahrom- heheheh cantik di mata juga cantik di mulut heheheh

Lieya- dia mmg minat lieya, itu yg jd je

Kakcik Seroja- mmg menyelerakan, tak lokek coklat n cheese

k Chozila- heheheh tau pun akak, kite kan dulu2 kenal kt fp kn

Cik FaRiZaM said...

nk order utk kawin sy nnti leh?>>>brpa ni kak?

Alin's In D House said...

kak dana! sedapnyer kek tue... nak jgk...........

ct rahani said...

nmpk pun tau sedap nih.. klu k.watie turun jb leh la order ngan dia ni.. :)

mamasuri said...

xdpt nk rsa lg...huhuhu....

So Shy Lady (SSL) said...

samalah akk pon dh mls nak mmbaking bukan apa, msing2 kurang suka mknn manis... rasa sikit je yg nk hbiskan smua - ahkakkkk jugak


akk pntang sbnarnya sbut cheese, mulalah air liur mleleh ni huhu

lelamaisara said...

aduhai..terliur sudah...:)

mia izzati said...

makkk aiihh kak sedapnyee..tapi kalau kek cheese ni kita ngan mak kita je yg makan..huhu

Liza Razak said...

tgk pon dah tau sedap :)

Papa Mifz said...

wow mesti sedap hingga menjilat jari nih...:)

intan_blur said...

tgk pun dah menyelerakan..apetah lagi klu mkn..fuhhh..mesti marbeles kan.. ;)

Tihara said...

sedapnye cheese kek dana. :)

norhidana said...

cik Farizam-boleh insyallah tp kene bgtau awal2, ni rm48

Alin- meh2 dtg umah akak, nnti akak oderkan spesel yek

ct Rahani- heheheh boleh2

Emy- nsb2...takpe nnti2 aku oder lg

SSL- heheheh samalah kite kak, suke cheese tp mmg mls membaking

Lelamaisara- mmg sedap sgt

Mia- ohhho itu lg bgs tu

Liza- rasa lg lah sedap

papa Mifz- ya betul

Intan- sgt betul itu intan

k Tihara-ni brownies cheese kak