teman2....

Tuesday, April 4, 2017

Program anak angkat rakan muda UTM


 as salam semua kwn2,

Salam selasa penuh indah, apa ntah yg indah nye... heheheh

Ujung minggu baru ni kan aku balik kg ngn maktek n aiyan, kebetulan mak n abah ada join program anak angkat dr UTM, amik 2 org anak angkat lelaki.  Kami kt umah mmg pakai tudung je lah sopan gitu kan... nasibla mereka 2 org ni tak ddk umah je, sentiasa ada aktviti dr pagi sampai ke malam.

Hari last tu sebelum mereka balik ke UTM amik la gambar beramai2....
Mereka dtg Khamis petang n balik sabtu malam ahad, mak n abah suke.... mak pun tiap hari msk sedap2 je heheheh

Tiap tahun mmg ada program mcm ni, masuk kali ni rasanya dh tahun ke 2 atau ke 3, mak n abah mmg tiap tahun joiin, thn lps anak perempuan thn ni tukar lak. Ramai jgk org kg kami yg join sama...

nk ilusi nampak kurus kene lah gunakan apa yg ada kan hahahhah

salah setting la masa amik gambo nih.... free style konon

ini bdk baru nk menyelit..... hehehheh

free style lgi.... pandai si aiyan ngikut

mak ngn abah je yg statik je hehehehe


p/s: asik kempunan je nk layan ayam grg mcD yg spicy tuh... asik abis je

12 comments:

imm hassan said...

mak ayah imm pun pnah join program anak angkat ni mase kitorang kecik2 dulu.. skang dah takde. anak angkt tu pun dah lost contact hehe. pandai aiyan buat free style tu hihi

Amy Hilmirda Daud said...

budak sekarang bergambar memang ada macam style :)
comel betul aiyan bergambar free style tu lah..

Mrs Anna said...

salam singgah sini...

NanyFadhly said...

Haaa...dulu pun mak ngan ayah rajin juga ambil bahagian dalam acara anak angkat ni. Yang datang dari Korea pun ado. HAHAH! masa tu sayangnya, Nany tak dak di kampung. Kalau tak boleh suh ajo deme tuh buat kimchi! HAHAHAH!

Inani Hazwani said...

Macam macam gaya bergambar ada. Hehehe. Nani pun tak merasalagi ayam mcD tu. Hahah!

Anonymous said...

Untunglah dapat adik baru..Salam kenal awak. Moh ler ke blog saya http://cararesepi.blogspot.my/. Jangan lupa tinggalkan komen tau. Kalau awak tak kisah, masukkanlah blog saya dalam senarai bloglist awak. huhu

atiehilmi dot com said...

bestnye !!! terasa dah tua plak kakak ha bila baca entri2 dak dak muda.. hee~ dulu kakak rajin gak join program luar kolej + rakan muda.. best sebab dapat luas kan pengaruh.. hahahaha~

Warisan Petani said...

Mak ayah Dana steady lagi.
maintain slim
anak dia?

Nour Adieb said...

gambar no 1, menyerlahkan sangat kecomelan aiyan <3

hainom OKje said...

Ohh kiranya rajin jugak mak abah join projek amgkat ni ye Dana. Oklah tak lama pun diaorang cuma 2-3 hari je.

Mak rajin masak tak perlah....Dapat kat hakak, habis anak angkat kena dera suruh masak haha...

Mak pulak udah teringin ayam ni weyh memalam

TukangKebun said...

Aiyan pandai sangat buat free style, tak nampak kaku.
Natural free style.

Mommy Cici said...

ohh rajin parents akak join program macam ni ye,

meriah la rumah tu

lama tak dengar perkataan ' rakan muda' tu