teman2....

Friday, April 21, 2017

semua di jemput hadir

as salam semua kwn2,

Salam jumaat semua

Lemau betul rasa arini, nk bt ntry pun kelaut je

Arini kene setel semua fail2 kerja, semua surat2 kene bg kuar opis nih. Sbb minggu depan dr selasa tuh aku nk balik kampung, terpaksalah amik cuti 4 hari... bos pun dh sign fail cuti, hrmis pun dh boh.

Mlsnya nk ngemas beg balik kg, paling2 mls sbb edy balik jumaat, jd aku la yg kene urus si aiyan nnti time kt kampung, itu yg mama nya mls hehehhe 

Dikesempatan ini aku nk jemput mana2 kwn blogger yg mana duk johor atau kebetulan ada kt johor, jemputlah singgah ke majlis maktek nih.

Nk call boleh je, no aku kt kad tu salah.,,, hampeh tul maktek
 0132070798 ni kalau nk call ke msg ke yek


simple sgt kad kawin si katek nih

senang aje nk dtg nya... apa pun jgn segan2 yek



17 comments:

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

Walaikummussalam Dana..kalau dekat akk akan sampai tp nun di hujung Malaysia sanun...semoga urusan walimatulurus Maktek tu berjalan lancar ya

al - lavendari said...

terima kasih atas jemputan .. masa tu saya berada di Ketereh, Kelantan atas urusan pertunangan anak adik.

norhidana miswan said...

Mrs Fuzy- tq utk doa tu kak....

Pak Ngah- sama2 pak Ngah, moga pertunangan anak buah Pak Ngah berjln lancar

nadhie wueen said...

Tqq atas jemputan. Smoga majlisnya berjalan lancar dan dipermudahkan semua urusan :)

imm hassan said...

Wuuu jauhnya di hujung peta tuh.. Papepun kite doakan majlis maktek dipermudahkan dan berjalan lancar. Selamat pengantin baru untuk maktek.

Adam said...

Terima kasih banyak2lah sebab sudi jemput kami. Maaf banyak2lah tak dapat pergi sebab saya banyak juga jemputan kat sini pada hari yg sama. Nak tunjuk foto kad tu tak boleh pulak ni.

Kat johor pun ada jemoutan saudara saya. Pun tak dapat balik. Taoi dua hari sebelum tu saya jenguk muka sat,

Warisan Petani said...

Sekarang masyarakat JDT buat majlis walimah berebutkan hari Sabtu sebab hari Ahad ramai yang kerja. Semoga majlis berjalan lancar.
Tahniah kepada mempelai dan keluarga kedua2 belah pihak.

Rohana Ahmad said...

Cantiknya kak kawin. Sempoi

raihanah said...

thanks banyak jemput kak dana. tapi 29hb saya ada conference shaklee. harap semuanya berjalan lancar ya.

NEKCIK said...

Terima kasih Daba atas jemputan...dekat sebelah kampong nekcik jer tu kan..cumanya nekcik tak dapat balik kampong lagi nii..kalau tak boleh jer tumpang makan kenduri ..tksaih Dana atas jemputan

hainom OKje said...

Alahai sekejap pulak rasanya Dana. Mcm hari tu rasanya Maktek baru bertunang ni dah nak kawen pulak. Kalaulah kat Muo mmg hakak dah terjah tu Dana, kebetulan mmg balik kg pun minggu ni.

Org Terengganu turun jugak ke Dana?
Apa pun Selamat Pengantin Baru buat maktek, moga jodoh kekal hingga ke syurga

aryan azra said...

terima kasih atas jemputan dana...semoga majlis maktek berjalan lancar.

Selamat pengantin baru buat maktek, moga jodoh berkekalan hingga ke dalam syurga

Nora Karim said...

Moga majlis berjalan lancar... Buat pasangan pengantin, moga jodoh berpanjangan sampai ke syurga... Selamat pengantin baru.. :D

Amy Hilmirda Daud said...

Cantik kad jemputan tu.
Sepupu husband akak pun kendurinya pada hari yang sama.

Inani Hazwani said...

Cantik kad. Moga majlis berjalan lancar kak Dana ;)

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat pengantin baru buat mak tek..
Semoga berkekalan hingga kesyurga..

Mommy Cici said...

wahh syoknya . buat besar besaran ye.

Kita next week baru lah nak menjejakkan kaki ke johor. saja bawak bebudak ni pegi mandi kolam