teman2....

Wednesday, April 5, 2017

WW Cermin mata nya patah

as salam semua kwn2,

salam rabu....

Smlm ptg masa amik dia kt sekolah, tanya mana spek... trs teacher dia dtg minta maaf sbb dia tak pasan apa aiyan bt sampai patah spek nya... huhuhu

Aku gelak je lah, apa nk heran bdk2 kan... arini dia ada aktiviti Kidzumer Program @Giant USJ... melilau cari bingkai yg ngam ngn cermin dia tu....


gini patah nya/...  sabo jelah anak


ni spek mata lama tp kck sgt tak selesa utk dia

tgk pun dh tau tak selesa, muka tak ikhlas idung kembang2 hahahhaha 

dpt cari bingkai sama jd pakai dulu kanta yg sama... ada masa baru tkr baru... 

p/s: hrp2 ok lah si aiyan ikut program arini kt giant USJ arini, risau jgk la di hati

12 comments:

imm hassan said...

syukur boleh jumpa frame sepadan.. dah hensem dah bingkai merah tu hihi

Warisan Petani said...

Bila pakai cermin mata itulah masalahnya.
Pulak harga sekarang bukan main lagi.

Nour Adieb said...

nasib baik dapat cari bingkai yg sama :D warna merah plak tu :)

aryan azra said...

mujur jumpa yang sepadan kan. ye lah dah nak patah takkan nak marah pulakkan dana, budak2 yang mak budak ni pun dah berapa kali patah pun tak tahu lah heheh

raihanah said...

mujur juga jumpa yang sepadan. nampak genius gitu

Hero Borneo said...

nasib baik saya belum ada menggunakan cermin mata..

kalau ada mesti keluar juga bajet jika berlaku patah bingkai seperti itu

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

comel jer dengan bingkai merah tu...

Amy Hilmirda Daud said...

Nasib baik ada bingkai yang sama.
Anak akak selalu jadi macam ni, lagi best sebelah kiri lain sebelah kanan lain.

hainom OKje said...

Camne boleh patah tu Dana? Dah Ayyan punya spek patah ko tak ambik peluang tuko spek jugak ke? Hihi...


TukangKebun said...

Biasalah budak-budakkan.
Kak pun botol air baru berbotol-botol spare, hilanglah, pecahlah...nak keluar selalu bukan ada masa kan.

Mar Mansor said...

sian dia..dapat baru mesti suk
JanjiKita

Mommy Cici said...

alaa macam mana boleh patah tuu. sian dia. nasib tak melalak pulak kak