teman2....

Friday, April 7, 2017

Education trip to Giant USJ

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua... maaf semalam senyap tanpa berita sbb semalma cuti rehat, tak berapa nk sihat utk kerja.

Arini aku  nk cite ngn korang psl trip aiyan kt giant USJ pada hari rabu 5hb baru nih, sepatutnya program tu 6hb pd khamis tp atas sebab2 tertentu di cepatkan sehari.  Rasanya ni aktiviti pertama utk tahun nih.

Awal pagi tu hantar dia kt LC Jalan Kent, sbb kt sana mudah utk naik bas sbb jln yg luas.

Dlm jam 8 lebih tu teacher dh mula updoad gambar naik bas, lps tu sampai di giant n beberapa aktiviti kt sana. Seronok si aiyan dpt supink2... balik umah bawak 1 plastik besar jajan.... aduhla anak2

Sibuk la mlt cite apa dia buat, seronok sampai tertido2 dalam kete masa balik sekolah tu.



1 plastik nih jajan dia

tp rupe dia dh mcm apa, msti dia duk pegang camne lah agaknya

sampai tertido dlm kete balik tu, siap kasi can 10 minit lg baru kejut dia masa sampai kt paking

Ni lah benda alah dlm beg giant tuh... 


separuh tu dia dh selamat mkn ptg tuh... cuma jelly tu je dia takmo

Depan sekali tuh.... entah paham entah tak org bg penerangna tuh

Beria2 menyoping hehehheh

14 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi pandai dah ayyan shoping tu..
Nanti boleh tolong mama tu gi shoping kan..
Elok juga tu dana..
Pendedahan bgmn untuk berbelanja dengan berhemah..

Dah nama anak2 makanan dibeli semuanya jajan ye :)

Amy Hilmirda Daud said...

satu plastik jajan aiyan... banyaknya. Otomen tak de aiyan?

raihanah said...

syokla diorg dapat jalan2

Mrs Anna said...

wah syoknya dpt soping hehe

NEKCIK said...

Cantik uniformnya..wah oklah aiyan da pandai nyopink ye..nnti ajak nenek nyopink kat wangsa walk ye aiyan

aryan azra said...

amboi syoknya aiyan dah pandai sopink

NanyFadhly said...

Yeayyy!! nanti tolong mama pula yer buat shopping list.

norhidana miswan said...

k Norhayati- tak pyh tlg mama, kang kering poket mama... semua nk dibeli nya

k Amy- semua dpt banyak gitu rasanya kak

k Raihanah- mmg selalu ada aktiviti gitu

Mrs Anna- syok mmg syok, klu ngn kite abis lah

Nekcik- aah warna ceria nekcik...

k Aryan Azra- syok lah, sblum ni pun pakai capai je apa dia nk

norhidana miswan said...

Nany- abis lah mama mcmtu

hainom OKje said...

Hakak rasa budak budak sekarang kalau melawat ke Giant dah tak de masalah Dana sebab dah biasa pergi...

Zaman hakak dulu lain, hypermarket mcm tu dulu mana ada...

TukangKebun said...

Wah banyak hasil shopping tu...sampai penat sangat kihkihkih...

norhidana miswan said...

k Hainom- mmg takde masalah pakai amik, tp teacher nk ngajo camne nk bayo nk tgk rege gitu lah kak

akak TUkangKebun- itulah sampai pengsan

Mar Mansor said...

aktivit bershopping di giant ke?
JanjiKita

Mommy Cici said...

wahh pandai dah dia shopping

syok nya aktiviti bebudak ni. dulu masa cici tadika rasanya pegi zoo je kot >,<