teman2....

Tuesday, April 11, 2017

Dia buat spek baru

as salam semua kwn2,

Salam selasa penuh indah

Kisah nya ahad lps, masa kami ke my town yg kt sebelah ikea cheras tuh, pusing2 tgk spek utk papa tp terbuat spek utk dia lak

Tp ssh jgk nk bt spek utk dia yg ada power yg tinggi, harga lense dia pun boleh tahan tinggi jgk

Sbb spek aritu bingkainya kami beli tergesa2 agak sempit rupanya, sampai bila dia bukak spek, ada tanda merah kt tepi hidung n telinga dia, itu yg decide buat spek baru

Kali ni kami cari yg super flexible, harga pun flexible juga huhuhu

walaupun dia takut2 tp dia excited sebenarnya time nk cek power tu

walaupun kene cuba lama jgk lah, sbb dia tak reti duk diam... dpt jgk bacaan power yg tpt


p/s: Perangai manusia susah di duga, redho jelah hadap

12 comments:

nurbijen said...

Lepas ni makin hensem la Aiyan dgn spek baru...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Lagi hensem Aiyan dengan speak baru. Bagus juga buat baru bila dah jadi macam tu.

raihanah said...

makin tinggi power ke kak? tp makin hensem la pakai spek

Amy Hilmirda Daud said...

superflexible tu yang boleh bengkok 2 ke tu dana ?
kat mana yer kedai tu?

Norhayati Mohd Isa said...

Makin hensem ayyan dengan spek baru nanti :)

Sue Bee said...

Aloloo.. Buat spek baru.fleksible punya mmg mahai

norhidana miswan said...

k Nurbijen- suprise2 kak

PMDR-tak tau bile siap, sbb katanya mmg amik masa skit

Raihanah- power ada trn skit, tp sbb bingkai ini sempit skit, itu nk bt baru

k Amy- aah blh bengkok2 mcm plastik tuh.... buat kt my town... area depan2 kak

k Norhayati- hehehe harap2nya gitu lah yek

k Sue Bee- itulah psl nya...

Inani Hazwani said...

Wahh seronok lah dia dapat spek baru. Heheh :)

hainom OKje said...

Rezeki Ayyan dapat spek baru hihi...
Berapa power dia Dana?

Cho Zila said...

aiyan der spek baru yer.. .jeles auntie... auntie punyapun dah kena tukar tapi tak buat2pun lagi..

norhidana miswan said...

Inani- blm dpt lagi nani, tak siap lg lambat skit sbb lense dia tu tebal skit

k Hainom- 625 kak nom

k Chozila- blm dpt lg kak, dh dpt nnti kami tayang no hehehhe

Mommy Cici said...

waahh bergaya lah si hensem ni dengan spek baru.