teman2....

Monday, April 10, 2017

Rempah mee bandung pilihan

as salam semua kwn2,

Salam isnin yg indah....

Pagi2 dh bt ntry, nnti2 lambat tkt tak blh bukak langsung kan..... biasalah web kite katanya social network, ntah apa2 lah depa nih nk block2

Aku kalau balik johor time nk balik tu msti singgah iks kt simpang renggam beli rempah mee bandung pilihan, rempah mee rebus n rempah soto....

dh bertahun2 mmg rempah ni yg jd pilihan aku,

Buat jumaat mlm aritu, aku mmg suke boh lauk n sayur banyak2/.... baru lah best


p/s: semalam petang, di kejutkan ngn kematian ayah kepada tunang maktek, alfatihah bt pakcik ab rashid,  pagi ni maktek ngn kwn2 opis nya nk pegi melawat.

6 comments:

NEKCIK said...

Nekcik x pernah cuba yang ini.selalu bli yg kat muar tu

hainom OKje said...

Alahhhh...tengok mee bandong ko mak udah teringin pulak nak balik Muo makan mee banding Dana...
Sedapnya... hakak pun suka gak buh sayur banyak Dana. Sawilah jadi pilihan. Kalau buh daging banyak lagi best...

Mar Mansor said...

sedap eh sedap? bak semangkuk tu..
JanjiKita

NanyFadhly said...

Nany suka juga kalau ada yang macam ni ..mudahkan masa kita. Cuma so far, belum jumpa yang betul2 berkenan di tekak ni ha...nampak nya, suatu hari nanti..Nany kena juga beli brand yang Hidana share ni. Terliur wehhh tengok pelbagai haiwan atas mee tuh haaa!!! terbaik lah!!!

norhidana miswan said...

Nekcik- try la nekcik... boleh tahan sedap di tekak dana

k Hainom- org jarang pg muo lah kak nom oi.... tulah bg daging lg sedap manis kan kak

Mar- sedap mar oi

NanyFadhly- betul tuh, tp boh jgk lah bwg tumbuk ngn cili boh tu dulu... skrg ni mcm2 paste mee bandung ada, kene try mana yg kene ngn tekak

Mommy Cici said...

tak pernah lagi masak mee bandung >,< tapi nampak tempting tu kak oi