teman2....

Friday, May 25, 2012

my new stuff

as salam sume kwn2,

kejap je dh jumaat yek... arini last day sekolah sebelum cuti 2minggu kn, seronoklah budak2... aku pun seronok gk sbb aku boleh kuar umah lwt n jalan lak lenggang je... oh bestnyer....
oklah ntry kali nih adalah ntry menunjuk... heheheheh (sapa tak suke sila ttp mata)

nk tayang kasut baru ku, tp taklah baru sgt dh pakai 2-3minggu dh hehehehe....
n my new perfum... ahak2... maklum lah perfum lama tu dh abis, yg aku beli masa aku peknen 6bln kt langkawi hehehe
aku ni jenis suke pefum yg bau manis2 mcm buah.... tak tau naper tp tak suke yg bau flower2 sgt
 jom2 mari layan



pefum yg dh abis...suke bau nyer yg mcm buah 

strawbery n BS yg sweet mcm buah

scholl  yg sesuai utk kerja... kalu tak sandal bodo je

23 comments:

wahida said...

aku pun suka perfume bau buah...sekarang tgh pakai DKNY Apple...like sgt2 perfume ni...

norhidana said...

k Wahida- ko pakai apple ijau ke pink kak?

Dee said...

dulu dee pakai DKNY apple yg hijau tu..kwn beli kat dubai..best giler..

Dee said...

dulu dee pakai DKNY apple yg hijau tu..kwn beli kat dubai..best giler..

Karukord Jagau's said...

Saya tak pakai perfume...pakai bedak cutycura je....ekekekekee :))

nur anis said...

perfume bau buah memang sangat best..:)

Kakzakie said...

Perfume kakak selalu anak sulung kakak tolong pilihkan. Tapi kakak yg bayar tau...

Liza Razak said...

perfume britney spears tu best tak? DKNY tu mmg best..saya suka bau buah-buahan

LYAfrina said...

lya jnis x bape suka pkai perfume.. sesekali j pakai.. y bau lembut2..

kasut scholl tu cantik la.. kalo dulu design dia x cun kan..lbh pd mak cik2 n utk keselesaan..tp skarang design dia dh mula ikut trend tkini

mamasuri said...

nasib perfume sarah takde ..
kalau tak mau aku merajuk setahun...
hahaha...
scholl tu mmg cantik..tp harga dia kurang cantik..huhuhu

norhidana said...

k Dee- bau dia sedap kn kak

en Jagau- hehehe best gk tu bau nyer

Nur Anis- betul tu... feveret akak tu

k Zakie- heheheh oklah tu kak, ikut pilihan dia sesekali blh dia ngaco

LIza- best sbb bau dia sweet2 gitu...

Lya- akak jenis suke pakai pefum sume dh try dik... mmg scholl jenis utk yg comfit

norhidana said...

Emy- heheheh rugi td gi aeon au tak tgk perfum SJP kn mi heheheh....

Qhaifa Nur said...

dulu akak guna body shop, sekarang one drup pulak...

cantik kasut......

norhidana said...

k Qhaifa Nur- one drop pun dana penah pakai kak, tp skrg nih dana beli one drop bg kt mak abah je sbb senang nk bwk gi masjid

Acik Erna said...

salam dana..acik dulu pun suka DKNY hijau tu..sekarang tak pakai dah..sejak anak2 dah besar..masing2 yang guna

Azian Elias said...

akak pengemar parfume. tapi kalau dah suka, pakai yg tuuu je sampai berbotol2.he..

mia izzati said...

kak lama dah saya x layan bodyshp tuuu...

Tihara said...

sandal scholl tu mmg selesa kan...rasa nk try beli la satu nt wat raya..rege dia leh tahan.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pulak beli seluar senaman yg baru.. join aerobikla katakan kiki.. sambil niat nak kurus..kalau kurus haha

Papa Mifz said...

mesti pergi mana2 manjang wangi je kan...:)

norhidana said...

Acik Erna- salam kak, hehehe anak masing2 dh bsr yek kak...

k Azian- heheh akak jenis yg setia yek, dana jenis suke mcm2 bau

Mia Izzati- meh lyn, strawbery tuh baru kuar tu

k Tihara- aah kak selesa... selalu dana pakai HP tp dia takde sgt kasut yg sesuai gi opis utk dana

BABY- wah2 pasni selim lah mcm mude2 yek

papa MIfz- heehehhe kalu busuk kang org ckp pe

inazamri said...

akak pun sama la suka sgt ngan perfume yg bau buah2 ni sbb rasa manis je bila pakai

lelamaisara said...

betul la...kalu cuti sekolah jalan jadi lengan...syok je drive..huu