teman2....

Monday, May 21, 2012

kaki yg bt mama geram

as salam sume kwn2,

salam isnin.... arini, aku pakai baju merah ko... semangat konon membara2... ahak2 takdenyer...
skrg nih aku mmg dh kene mule serius nk siapkan tempahan tudung ngn ngn baju raya, tak blh nk ikutkan hati n mata yg malas n mengantuk je... sbb nyer kalu aku tak mule dr sekarang tkt aku tak blh nk siapkan baju raya org kalu yg antar bln dpn....mmg aku kene cari supplement nk bg bertenaga... kalu tak payahla aku...

ujung minggu ariatu sabtu duk umah je tunggu kwn aku Pn Emy dtg umah... pastu ahad pg gi cari kain adik ngn adik ipar aku pastu tgri tu terus duk umah je menjahit.  Aku sekarang nih kalu menjahit mmg kene menjahit kt bwh dkt2 ngn aiyan sbb kalu aku menjht kt sofa kang dia terjerit2 nk aku duk dkt ngn dia... so, tpaksalah aku susun2 manik yg nk gune kt atas dulang ikea yg bujur tu... tp boleh nyer smlm kaki kecik yg comel nih...

nsbla 1 je tumpah kalu lg 3 tuh meraung aku

tp camne nk mrh kt budak comel ni kan

p/s: kepada k Qaseh Honey, dana tak blh nk tinggal komen kt blog akak sbb dana tak blh nmpak apa word verification yg dana perlu taip balik tu... pyh kt opis nih, ada benda yg diaorang block

26 comments:

Zana Md Nordin said...

gegettt kaki dia....
nasib baik comel maka mama tak leh nak marah aiyan

POSH76 said...

mmg tak sampai hati.....jgnla marah lagipun aiyan tak sengaja...cian dia

nur anis said...

hehe...budak kan..dia pun tak tau apa..

norhidana said...

Zana- heheheh mmg dh geget pun siap gelak2 je... muke tak berslh je time nk tumpahkan manik aku...

norhidana said...

POSH76- hehehe mmg tak mrh pun kak... mana blh nk mrh budak secomel itu... reda je mama dia

Nur Anis- tp pasni mmg kene beware takmo kasi dia dkt2 ngn manik akak... menyesal nnti

intan_blur said...

hehehhehe.aiyan..ape aiyan buat nih..nasib mama x naik meroyan..hhehehehhe;)

mamasuri said...

aiyan dah pandai kaco mama yek...
hehehe...mana leh marah..nnti aiyan bt2 mata kelip2 kesian camner?dah ler bulu mata panjang..gerammm

lieyalatif said...

keh keh khe ....aiyan buli mama yeak...tu la mama ni, kite nak main2 ngan die, dok khusyuk ngadap manik die yeak...kan dah kene tendangan sayer heheeheheh.....

die dah pandai demand tu dana...nak ko dok depan mate die he he he...budak manje nie....

Kakzakie said...

Jaga dana... jgn dia pun tolong kutip masuk mulut. Bahaya tau... usia macam Ayyan nie tahu happy je...

Qhaifa Nur said...

oppppps mama, sori.....
aeish selalu saya pukul tangannya, rajin main manik.....

ct rahani said...

seb baik kaki comel yg jatuhkan.. x jadik nak babap kaki tuh.. hehe.. comel la tpoi aiyan.. suker ye dia dana pakai topi.. klu aqeef tuh jgn arap la.. 5 saat pun x lekat kt kepala.. hehe..

norhidana said...

Intan-heheheh dia mmg skrg dh makin ligat

Emy- kalu sblum raya ni dia dh pandai merangkak abisla manik aku mi

LIeya- tau pun ko, mmg dia kaki buli...ntah sapa lah yg dia ngikut nih... dia mmg manja sesangat ko... anak mak katakan

kak Zakie- tak kak, mmg tak bg dekat pun ngn manik cuma kaki dia tu yg dengki

k Qhaifa Nur- heheheh pas dh jthkan bt muke tak berslh

Ct Rahani- heheh tau pun, suke, mmg dia suke pakai topi... dr bby dh biasakan pakai topi kot

Munnafendy said...

hihihi...die nak manja2 ngn akak ni..

norhidana said...

Munnafendy- manja sgt lah last2 kene gomol...itu denda nyer

wahida said...

ayyan, jatuhkan je yg lain tu ayyan...moh kita tgk mama marah tak...ahaks...

Papa Mifz said...

geram boleh...tapi jgn marah kat ayyan yg comel tu yer...:)

LYAfrina said...

heheh... ayyan nak gurau2 j dgn mama dia ni

izan mama mia said...

heheh..nak buat camana yer...mmg anak sll kaco...

Aine Ainun said...

Aiyan tetap comel=))

lelamaisara said...

biase ni kaki die ni..hehhhee

norhidana said...

k Wahida- hehhehe jgn ko ajar yg bkn2 kt aiyan kak

papa Mifz-heheheh ok2

Lyafrina- mmg gurau2 tp agak membuli

Izan- mmg redha je

Aine- heheheh... betul tu

k Lelamaisara- mmg nk kene cubit kn pastu geget skit

Karukord Jagau's said...

Alololoooo....
Meh kita tumpah kan lagi... (^_____^)

norhidana said...

en Jagau- wah2 jgn nk mengada

JaSSNaNi said...

memang tak bleh nak marah kan.. buat la apa yg dia suka... sbb dia baby.. pandai aiyan tengok camera amik gambar skrg ye.. :) eheheh..

pssttt.. besarnya bantal strawberi.. mama nani nak pinjam bley...

Dee said...

mmglah tak sampai hati..kalau orang besar leh ar katuk2..hahaha..

CheNamNam said...

hahahahaha padan muka mama ko kan ayann...calit sikit..!!