teman2....

Friday, May 18, 2012

memborong manik kristal di gm plaza

as salam sume kwn2,

salam jumaat semua yek... jumaat ni lah hari yg ditunggu2 oleh semua kn, al maklum lah bile dh jumaat tu esok lusa dh cuti... oklah aku takmo cite panjang2... berBW pun maybe lwt skit ye kwn2... nk kasi kurang skit fail meja yg menimbun atas meja nih...

smlm tgri, walaupun bz2 sempat gk aku ngn sorang member pg ke plaza gm kt cow kit tuh, kami pg ngn teksi je... nk bwk kete comfirm jem nyer,mule2 singgah kedai manik dulu aku beli stok manik2 yg dh nk habis juga barang lain utk memanik temasuk gunting n benang, pastu baru jln ke plaza gm... terus ke tkt3 cari kedai kristal... sampai situ mmg rambang mata, rasa mcm sume nk beli hehehehe....melampau betul rasanyer...kt situ je sampai hampir sejam ish2.... dh pilih2 apa yg nak terus blik ke opis.... sgt puas hati ngn brg2 yg dibeli n harga yg sgt murah dibandingkan beli online atau kt luar..

antara hasil tangkapan td

p/s: semoga aku dpt semula kekuatan mcm dulu2 utk memanik baju customer utk raya nnti

23 comments:

nur anis said...

wah..banyaknya...saya teringin nak borong manik-manik dekat gm ni..

norhidana said...

Nur Anis- Anis dkt ngn gm klang kn? kt situ pun msti ada banyak... tingin akak gi sana

lieyalatif said...

fuh kat GM tu mmg syok soping..rompers kat situ murah2, kalo beli online berganda harga.....pakkal jek la jauh dari aku ni hah...kalo tak, konpmen rajin gak aku kesane.....

Zana Md Nordin said...

fuh...byk tul hasil borongan
makin cun ler hasil tangan mama aiyyan lepas nie......

Karukord Jagau's said...

banyaknya hasil tangkapan.....hehehe :)

So Shy Lady (SSL) said...

alahai ssl t.reti mmanik2 neh! jeles tauuu kt org yg terror!

kakcik said...

Kakcik tak pernah masuk ke GM Plaza tu, tak tahu apa ada di dalamnya. ;-)

ct rahani said...

klu sy pun rambang mata jugak agaknya.. caiyork dana.. mesti boleh tu siapkan tempahan..

Qhaifa Nur said...

banyaknya...
kalau aeish suka main manik habis dicampur-campur.....

wahida said...

manik sakan la ko raya ni...

:)

norhidana said...

Lieya-heheeh tulah tp aku terus pg tkt3 je tu masa tak ckup... kalu gm klang mmg mcm2 ada kn

Zana-insyallah beb

en Jagau- heheheh banyak2... pakai jala maklum

SSL- mule2 dulu dana tak tau gk memanik, dr suke2 jd part time lak

kakcik SEroja- hehehehe... dia ada mcm2 barang yg utk dijual borong kakcik... mcm2 ada n berbaloi kalu beli ngn kuantiti banyak

ct Rahani- insyallah ct...hrp2nyer gitulah

k Qhaifa Nur- heheheh abislah kalu aiyan dh pandai bt main

k WAhida- baju org la kak, baju sndiri ntah sempat ntah idak

mia izzati said...

beli borong ni lagi bebaloii..pehtu rambang mata..

Azian Elias said...

akak bab menjahit ni malas amat.

seronok lah ye..

LYAfrina said...

byknyer...
lya doakan moga smuanya dipermudahkan yer

inazamri said...

wah dana....bukan sikit tu manik.respek la org2 yg terror jahit manik ni.akak tau sikit2 tp selalu tak abis jahit coz malas.

norhidana said...

Mia- mmg pun, tp rambang mata sgt2 kalu gi kt gm klang ntah camne

k Azian Elias- heheheh akak bz ngn benda lain, busines lg

Lyafrina- kalu tak beli banyak gini rugi dik,beli skit2 nnti nk beli lg n lg

k Inazamri- stok raya nih kak... dana baju sndiri pun lama tak menjht kak

intan_blur said...

amboiiii akk..byk nye borong..mau jual kaa..?? kasi free kat sye kak..hehhehehe ;)

CheNamNam said...

wahh teror jahit manik yer ko dana..bagussssnyerrrr nanti leh tempah baju kat ko kann...:P

Unknown said...

kedai my collection trading di tingkat 3.15 plaza gm.. sana banyak pilihan and murah

Anonymous said...

Hola! I've been reading your web site for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx! Just wanted to say keep up the fantastic job!

My web page ... best diet plan for women

Anonymous said...

kedai my collection trading telephone kl 0340400435, gmklang 0333251470

Rlina Lyn said...

dear, sy tgh cari orang yg boleh jahit pukal manik utk tudung. pm pls
https://www.facebook.com/rlinalyn

Unknown said...

kedai manik my collection (pemborong manik) sekarang ada buka di kenanga wholesale city (kwc) level 5-51, telephone 0392210219, or whatapps 0122803334, thank you