teman2....

Friday, August 19, 2016

untungnya aku

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua kwn2... selamat bercuti bt kwn2 yg bercuti hari ini

Beruntung aku, dpt suami mcm edy yg tak cerewet bab makan...
apa je lauk yg di hidang depan mata dia mkn, kecuali babat, organ2 dlm dia tak mkn,... lain2 even cuma bilis bawang kicap atau tlr grg kicap pun dia mkn....

Untung lah sbb kadang, eh selalu jgk lah bini nya nih mls nk msk kih3....

lauk mlm td, aku tambah ngn teh o panas je... pun dia dh mkn siap bertambah

11 comments:

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. best jenis yang tak memilih ni macam suami Ros jugak. Hihi

Qhaifa Nur said...

Klau hubby kak Nur pula...blh simple tp dia yg masak huhu

Amanda Suria said...

Cik abg akak cerewet skit bab makan...payah la nak jaga sok ni...

Mazlan Othman said...

Makan sardin sekali sekala memang sedap.
Tapi X boleh selalu nanti tulang reput macam sardin tu.

aizamia 3 said...

Sardin bukan lagi dalan kategori makanan murah..

raihanah said...

sadin pun sedap tau

aryan azra said...

sedap tu sardin..seronok dapat yang tak memilih makan nih, kita pun senang nak masak kan

hainom OKje said...

Rezeki bini tu namanya Dana. Edy tu pun sebab sayang bini punya pasal jadinya dia redho aje hihi....
Tp sebenarnya Dana lauk simple simple cenggitulah lagi berselera tau!

hainom OKje said...

Rezeki bini tu namanya Dana. Edy tu pun sebab sayang bini punya pasal jadinya dia redho aje hihi....
Tp sebenarnya Dana lauk simple simple cenggitulah lagi berselera tau!

TukangKebun said...

Okay tu Dana dah ngam cukup selera tu dengan nasi panas.

Tukang Kebun pun semalam sempat masak dinner telur kicap ja.

LYAfrina said...

hehe..kita nk msk pom sng kan..