teman2....

Thursday, August 11, 2016

surprise yg mmg menjadi

as salam semua kwn2,

maaf lah dh tgri baru bt ntry, salam khamis semua

arini takmo bt PD lah kih2... nk sambung cite semalam...

Pagi smlm kan dh mkn nasi lemak sambil minum teh o ngn kwn2 kan... ingat itu je, tak sangka kul12 tgri kwn2 opis bt suprise masuk bilik aku sambil bwk kek n nyanyi hepi bday...
mmg betul2 surprise diri ini, segan pun ada, hepi semua ada... terharu ngn kwn2 opis yg sporting
merah2 muke rasa masa nk tiup lilin tuh... segan lak, nsb bos kt blik sebelah tak kuar bilik

Lps tu depa suh potong kek, pg lah pantry siap ada pizza bagai... mkn la ramai2 kt situ kek ngn pizza...

ada kwn amik video ngn gambo tp memorykad dia problem tak dpt nk save gambo nya... dpt kecik gini je... 
posing dulu depan kek tuh.... 
datin norhidanah... kwn yg belanja kek nih mmg suke panggil aku datin


siap sedia nk potong kek....  anak2 dh tunggu tuh

saja kwn2 nk nmpak mcm aku mkn semua tuh... siap bukak pizza banyak2 dpn aku









17 comments:

Kakzakie Purvit said...

Walau sekadar kawan-kawan di office tapi semuanya dah macam adik-beradik kan Dana. Happy sama-sama.

Aida Salleh said...

wahhhh bestnya supprise. I love supprise...hehehhehee

Kamsiah Yusoff said...

suprise yg mengembirakan kalau mcm tu hehe

Mazlan Othman said...

Tahniah.

aryan azra said...

bestnya dapat surprise..seronokkan dapat kawan2 yang sporting macam tu

mana tahu satu hari nanti betul2 dapat datin kat depan nama tu kan

hainom OKje said...

Ko mesti terharukan Dana....
Geng ofis mesti sayang banget kat ko tu Dana....Seronokkan bila ada geng yg best macam tu. Nak berhenti pun mesti pikir 2-3 kali tu

shalimar yusof said...

Bestnya dpt suprise....InsyaAllah moga 1 hari nnti jd datin betul...huhu.,.

Wa said...

Heppy Besdat datin hihihi...seronoknya dapat kawan2 yang sporting mcm tu..mesti ingat sampai bila2 kan

wahida said...

sweet sgt kwn2 ko tu dana...
comel siap saja nak bg nampak ko mkn banyak semua tu...hahaha...

adarnadzmie said...

wahhh..bestnya... seprise sgt...hehee

Qhaifa Nur said...

Seronok dpt kengkawan yg baik..bila ada suprise rasa terharu pula dana

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memeng teruja bila dapat kejutan macam ni.

Jobdirumah Buat Duit said...

Seronok dapat kejutan macam ni.

OhPanduan said...

Sambutan kawan-kawan baik memang best.

Siqah Hussin said...

Bestny surprise celebration =) Seronok apabila diraikan kan kak :)

LYAfrina said...

bestnyer...rezeki...
titewww...xde k org nk surprisekan?? hehe

aizamia 3 said...

best tu.. ;)
tengok pizza tu dapnye.. ;)
Anyway.. happy belated birthday Dana.. ;)