teman2....

Friday, August 12, 2016

tq yang

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua ye kwn2...

pagi2 setel dulu semua keje2 fail kerja atas meja, dh msk dlm bilik bos baru blh lyn blog kejap

Mlm td en papa, banjer mkn... sempena bday konon nyer....
yelah selalu kalu bday diaorg aku msk spesel, time aku takde sapa nk mskkan....
dia bwk kt kedai nih, sbb dia tau aku suke mkn western...
kt my Tango cafe nih mmg western dia sedap... tempat pun ok

aiyan paling suke lah sbb dia tau dlm nih ada tempat utk dia main... 

aku nyer yg fettucini carbonara tuh, mmg sedap... edy nyer ns lemak almaklum tekak melayu

otw balik singgah kt org jual durian kt tmn melawati

edy beli yg rm15 utk 2 biji tp isi dia mmg sedap sgt...tebal pahit lak tuh

maktek yg selalu diet tuh pun blh lupe diet bila dpt durian gini... 

p/s: dh cuba kurangkan pengambilan nasi tp rasa makin buncit lak prt nih kui3

21 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak pun suka durian yg pahit isi tebal warna tak kuning sangat.
Musim ini kakak belum jumpa yg betul-betul pahit Dana.

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari lahir dana..
takut terlupa wish kat dana :)

Akak pulak suka yg rasa durian lemak manis tu..
Kalau yg rasa pahit ni akak buat tempoyak..

Nafira usof said...

huwaaaaa... kehjam nye n3 ini.
sedapnyeeee carbonara tuu!
sedapnye durian ituuuu.
nak makan jugakkkkk.
*nangis sambil telan ailio. huhuhuhu

norhidana miswan said...

k Zakie- kalau dpt yg pahit tu... nikmatnya kan kak

k Norhayati- tq kak... kalu pahit rugi bt tempoyak kak

Nafira- heheheh eleh dia tuh yg asik tengelam2 timbul

Siqah Hussin said...

Selamat hari lahir kak dana. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia bersama keluarga :)

Sedapnya durian. Walaupun semalam siqah makan durian, tapi rasa nak lagilah. Hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memang sedap pekena durian musim sekarang ni. Buah tengah banyak.

Jobdirumah Buat Duit said...

Durian tengah musim sekarang ni. Jika balik kampung lagi-lagi best makan durian.

Zulfadly said...

HB kak Dana !!1 moga murah rezki n pnajg umur

norhidana miswan said...

Siqah- tq siqah.... hehehe tgh msim durian kan bedal lah apa lg

PMDR- betul2 murah mahal pilih je

Jobdirumah- kt kg akak takde durian kelapa sawit banyak la

Zulfadly- tq dik

Nooriah Abdullah said...

happy belated birthday dana
bestnya ada yang belanja makan kan western lagi U
durian tuuuuuuuuuuu tak tahan lah

Mazlan Othman said...

Tahniah.

Kamsiah Yusoff said...

alahi durian..sapa yg tak tergoda nengoknya...bak kucing tido..

LYAfrina said...

mmg nmpk sedapp tu dana...
hehe..time birth kita pon..knalah msk sdri utk diri sendiri..sobbsss...

mmg tgh musim..sedapnya...

happy belated birth dana..smoga dpnjangkan umur n diberikan ksihatan y baik bpnjgan..amin

Amy Hilmirda Daud said...

akak pun suka durian yang pahit-pahit tu dana :)

Mila@Rimbun said...

sedapnya doriyannnn yumyum

Wa said...

Dah makan western..makan durian lak tu Dana..mesti kenyang kaw2 tu kan :)

Umie Adli said...

dua blog dha tunjuk durian ni...

saly said...

Happy bday kak dana. Smoga panjang umur dan dikurniakan kesihatan yg sejahtera .. lama saly x singgah sini

aizamia 3 said...

Bab western tu dah ok tapi part durian tu.. ok akak bukan peminat durian.. hehehe..

hainom OKje said...

Adoiiii Dana .....jadi teringin pulak tengok durian tu weyh..
Jeles ar gini ko dah kurang makan nasi, mak pulak makan selera sekarang ni.....huhu

hainom OKje said...

Adoiiii Dana .....jadi teringin pulak tengok durian tu weyh..
Jeles ar gini ko dah kurang makan nasi, mak pulak makan selera sekarang ni.....huhu