teman2....

Tuesday, August 9, 2016

puree oh puree

as salam semua kwn2,

salam selasa yg lemau kih3.... 

Lemau tak la lemau sgt, masih ranggup jgk nih 

Aritu nampak kak Hainom tayang bt puree, pastu si Lieya latif duk tayang anak2 dia mkn puree mamak, aritu jgk nmpak puree kt mamak tp aku dh bedal nan cheese lak... 

Ujung minggu baru nih, bt kari daging pastu pagi tu msh ada lg kari tuh, terus teringin nk mkn ngn puree.... gigih google pastu buat... masa goreng jd jgk la dia kembang tuh tp lama2 kuncup hehehhe

Mungkin kene belajar bt lg bg jd kembang semangkok mcm kt mamak tuh



ns impit grg ngn puree cicah kari daging... puree yg dh kempis

p/s: maktek decide nk tunang kecil2an je 17 sept nih... jwbnye mmg kene balik kg lah cuti seminggu tuh nnti...

7 comments:

wahida said...

nasi impit goreng tu sedapnya dana...

tak sabar nak tgk maktek bertunang...nnt up gambar tau dana...

aizamia3 said...

Nasi impit goreng tu biasa akak dapat time balik raya dekat muo.. ;)

Maman Reen said...

Nasi impit goreng.. First time tau kewujudan nasi impit goreng

Mazlan Othman said...

Oh tu namanya puree.

Inani Hazwani said...

Sedapnya kak !

hainom OKje said...

Kempis pun kempislah Dana janji namanya puree hihi.....
Rajin pulak ko membuatnya Dana. Mak ni entah bilalah nak rajin weyh!

Yelah kan Kak Long kena balik jugak tu....adik bertunang katanya

nurbijen said...

Tak pernah lagi makan puree..
Tak nak terjebak laa... hahahaha