teman2....

Wednesday, August 10, 2016

HB Dana

as salam semua kwn2,

selamat hari rabu....

Selamat Hari Lahir Dana

nk share ngn korang, sebenarnya aku ada 2 tarikh lahir....

mak aku cite, aku sebenarnya di lahirkan pada 8 ogos 1982 tp abah aku lambat daftarkan aku, udahla lambat daftar dia blh daftarkan tarikh lahir aku 10 ogos...

Sampai skrg adik beradik aku, family terdekat akan wish bday 8hb ogos...
10 ogos kwn2 wish bday kih3.... adik2 aku arini wish lg bday kih3... kan best kalu dpt mintak hadiah 2 kali kn kui3


rasa bersemangat ngn warna oren nih di ari tua arini kih3

ni gambar yg maktek bg sekali ngn ucapan bday 8hb aritu ... 

arini mmg niat aku nk belanja kwn2 nasi lemak... bli jgk kuih2 ngn btkan teh o pns

tp kwn2 pun ada yg belanja ns lemak n kuih2... berganda sapan ns lemak arini

kek maktek beli... 8hb aritu... aiyan yg beria tiup lilin... 

siap banjer akak nyer ayam kfc lg... 

p/s: tunang maktek nnti nk bt camne yek bg meriah skit suasana, maktek tu sume tknk, pelamin taknk, makeup taknak... deco2 pun taknak... nk simple mimple katanya...

19 comments:

Kakzakie Purvit said...

Happy birthday Dana
Tak kisahlah beza dua hari aje:)

Qhaifa Nur said...

Hepi besday dana...
2 besday...speacial tuu

Mommy Cici said...

Happy Birthday kak Dana. semoga panjang umur, diberikan kesihatan yang baik, murah rezeki naik gaji . eh =p

wah sonoknya ada dua tarikh lahir. memang kalau daftar lambat macam tu ye? tapi tak jauh beza pun , selang dua hari je. kalau selang bulan/ tahun sedihhhh . hehehheeh .

aryan azra said...

selamat hari lahir dana, sama pula date nye dengan mak mertua akak.

Apapun semoga sihat2 dan bahagia selalu ye dana

NEKCIK said...

Happy birthday Dana semuga sentiasa di dalam rahmat dan nikmat Allah..amiin amiin ya rabb..stay smiling always

norhidana miswan said...

k Zakie- tq kak

k Qhaifa Nur- kih3 tq kak

MommyCici- mekasih dik... boleh je abah akak daftarkan tarikh 8hb tp ntah naper dia bg tarikh 10hb

k Aryan Azra- macih kak

Nekcik- mekasih nekcik... amin

Nafira usof said...

Selamat Hari lahir yang ke 2 kak~
Semoga semua doa dan impian akan menjadik kenyataan.. amin~

untung jugak ade 2 birthday.. bulih mintak 2 hadiah. hahahahahaha.

gojes ar gambar pakai baju oren tuh. hehehehehe

cheq da said...

Hb dana..semoga murah rezeki dan pjg umur

wahida said...

hepi birthday dana ku sayanggg...
semoga terus diberikan kesihatan yang baik dan gembira selalu ok...

ala maktek tu, takkan mekap sikit pun taknak...huhu...
pujuk la dia dana...

Mazlan Othman said...

SHJ,
semoga panjang umur dalam iman,
murah rezeki yang halal.

aizamia3 said...

Selamat Hari Lahir Dana.
Moga sentiasa sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian dan moga dimurahkan rezeki serta dilindungiNYA.

adarnadzmie said...

hepi besday Dana... may Allah blessing U... Aaminn

muda lagi la... hehe

Inani Hazwani said...

Happy Birthday kak Dana :)

Amy Hilmirda Daud said...

Happy Birthday Dana..
semoga umurmu diberkati dan murah rezeki.

Aida Salleh said...

Happy Bornday Dana! Orang lain wish 8 dengan 10. Akak wish 11. Hihihii...Kira halallah ya. Semoga Dana sentiasa bahagian bersama keluarga dan sentiasa dalam lindungan Allah.

raihanah said...

happy bday dana

hainom OKje said...

Untunglah...dapat sambut bezday 2 kali.....Tak sia sia abah tu lambat daftar hihi....

Seronokkan bila hari bezday kita ni, ramai org wish, ramai org doakan....yg paling best dapat hadiah hihi..

HEPY BEZDAY dana!! Moga ko sentiasa dalam limpahan rahmat Allah

Norhayati Mohd Isa said...

Panjang umur nya..
Panjang umur nya..
Serta muliaaaa..

Selamat hari lahir dana :)

Siqah Hussin said...

Untunglah kak dana. Sambut birthday dua hari. Dapat dua kek. Hehe.

Selamat hari lahir kak dana =)