teman2....

Thursday, August 4, 2016

photo diary rayyan izzan

as salam semua kwn2,

salam khamis semua.... 

arini mari kite layan PD versi rayyan izzan... korang kan peminat dia kan hihihihi... 

Dia kan hero dlm blog aku nih merangkap watak utama kan... 
Alhamdulillah dia skrg mmg dh sangat2 becok, sampai maktek n adik2 aku duk ulang2 ckp yg aiyan mmg ikut perangai n mlt aku, becok hahahhaha 

Kalau tgk katun yg senyap dia yg akan jd suara latar, mmg lawak kalau dgr kan.... 


sapa lah ajar peace camni... tiap pagi sabtu n ahad mmg ini lah kerja dia... awal pagi dh sibuk mewarna

sabtu baru nih bt ns impit grg, suke aiyan makan kata dia bebola goreng
menu sarapan pagi ahad, timun takde kite ganti ngn petai rebus
mak yan yg lukis... lukis aiyan katanya
ahad lps layan nan cheese xtra kt ali maju wangsamaju... 

bila nampak papa amik gambo mama ngn nan cheese dia pun suh papa amik gambo dia minum air hehhe

Isnin baru nih, bwk kuah durian ke opis lawan ngn roti keping... 

mlm td pg lg layan nan cheese kt ali maju wangsamaju... ajak maktek pulak... mmg layan


p/s: tak blh nk decide lg raya haji ni balik kg mana, or dpt balik kg ke tak... 



11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak paling suka nan cheese tau Dana
Tak jemu lagi sampai hari ini..

Aiyan makan senang tak ada masalah bagus.

hainom OKje said...

Alahai Dana...terliur pulak tengok Nan Cheese tu. Mcm teringin jer weyh.....Nak ajak Pak Jilap makan Nan Cheese ar.

Dah katanya Duta blog ni kan haruslah melambak muka hero hensem ni hihi

Norhayati Mohd Isa said...

Tengok nan cheese tu..
Dah tergoda Dana..
Macam nak mencari jugak lah..

Siqah Hussin said...

Alahai sedapnya nan cheese tu.. Rasa nak makan lgi ni.. Siqah baru je makan kat RSMY Minggu lepas ๐Ÿ˜

Qhaifa Nur said...

Sedapnya tgk kuah durian tu..cicah roti dh cukup dana
Ramai tergoda gan nan cheese tuuu

norhidana miswan said...

k Zakie- hehhehe tp kalu banyak2 sgt mkn blh muak kak hehehe

k Hainom- apa lg kak nom rsmy ada, ali maju ada...

k Norhayati- apa lg mlm nih cari kak

Siqah- kadang kalu dh teringin tuh rasa nk cari trs kan...

k Qhaifa Nur- hehehhe... asal makanan sume nmpak sdp kak

Mazlan Othman said...

Tengok makanan semua sedap.
Utk menambah berat badan.

Kamsiah Yusoff said...

bila dia dah dewasa nanti..semoga dia menghargai apa yg dicatat mamanya dalam blog ni tentang dia..

aizamia3 said...

Perghh.. Dana saja tau.. buat ahkak terliur.. kihkihkih..

Mommy Cici said...

sukanya dia mewarna. setakat ni anak kita dok conteng dinding. pelik betul lah dia tak suka mewarna T_T sabau jelah. kalau dia dah start main kaler kaler nanti, mommy dia lah paling eksaited nak join. ehheeh

alamak sedapnya nan cheese. selalu kalau teringin kena pergi RSMY maju junction tu je

aryan azra said...

kuah durian cicah ngan roti perrghh sedap tuh