teman2....

Monday, August 22, 2016

Jam oh Jam

as salam semua kwn2,

Salam isnin yg panas membahang....
opis takde ekon, nsb lah ada kipas antik kt bilik nih... kalu tak kepanasan lah
tp walaupun ada kipas ttp rasa membahang... paham2 jelah duk dlm opis yg takde tingkap gini... nk nngis rasa

nk cite psl jam sebenarnya...
aku dh lama tak pakai jam tangan... bkn sbb aku tak nk tp sbb terpaksa tak pakai huhuhu
sedih kan.... aku ada alahan pd barang2 besi, even stainless till... yg boleh cuma emas sahaja huhuhuhu
Bkn kata jam tp brooch kt tudung pun sama, huhuhu sian kan
Nsb lah bingkai spek aku dr titanium, ok pulak takde ruam2 ke gatal2

dr azali mmg aku pakai jam belah kiri... tp 
nk try pakai belah kanan mcm tak sesuai je, mcm tak jd je

bila pakai jam otomatik jadi mcm nih... pastu bila di biarkan dia jd melecet n pedih

21 comments:

adarnadzmie said...

akak pun pki jam belah kiri... gelang pki belah kanan...

Qhaifa Nur said...

Selesa pakai belah kiri juga...

wahida said...

alahai...sian ko dana...

aku pulak tak boleh tak pakai jam, rasa sesuatu lost mcm tu la...huhu...
kulit ko ni jenis mahal ni nok...boleh pakai emas je ni nampaknya...hehe...

norhidana miswan said...

k Adarnadzmie- tulah kan kak... selalu org kidal je pakai belah kanan

k Qhaifa Nur- belt3 tuh

k Wahida- huhu aku mmg jenis wajib pakai jam tp bila dh alahan gtu mmg kene benti pakai jap lh kak

cheq da said...

Beli jam emas jea dana..hihihi..tangan mahal tu

ZULHILMI TEMPOYAK said...

sy pkai blah kanan. tp masa pikir habit xbleh pkai jam. hehehe

aryan azra said...

oh ada allergik ye, kena pakai jam emas la dana.

akak pun selesa pakai sebelah kiri juga

Amy Hilmirda Daud said...

Akak pun sama dana... nanti startlah merah dan gatal-gatal.

norhidana miswan said...

Cheqda- ayooo pengsan

Zulhilmi- kalu dh biasa takpe

raihanah said...

saya tak ingat ada juga dulu pakai jam sampai jadi alergik cam gitu. sampai sekarang tak pakai jam dah

Warisan Petani said...

Xpe. Sekarang kt smartphone dh ada waktu, kat komputer pn ade.
Tak pun pakai jam emas atau jam plastik aje.

Kakzakie Purvit said...

Betul kata Warisan Petani tu.

terima kasih titip doa buat almarhum bapak kakak

NEKCIK said...

Dana nekcik ni x reti pkai jam..leceh bukak katop nak ambik wudhuk!!

NEKCIK said...

Dana nekcik ni x reti pkai jam..leceh bukak katop nak ambik wudhuk!!

hainom OKje said...

Nampaknya kena cari jam emas tu Dana hihi...

hainom OKje said...

Nampaknya kena cari jam emas tu Dana hihi...

saly said...

Hihi nk yg emas tu nampaknya..
Sama saly lau pakai yg besi biasa2 atau kerongsang besi tu mmg gatal alahan besi

Cho Zila said...

yang tali kulitpun tak lerh yer... ala hai kesiannyer.. takperler pakai handphone tngk jam...takpun cari jam emas tulen gitu...

TukangKebun said...

Samalah pakai jam sebelah kiri.

LYAfrina said...

lya dh lama x pkai jam

Etuza Etuza said...

Ialah jam lawa ...bersyukur dapat pakai kan..follow blog ni ya