teman2....

Tuesday, March 29, 2016

kucing oooo kucing

as salam semua kwn2,

selamat hari selasa semua yek...

Aiyan nih kt sekolah dia mmg ada masalah skit nk sebut perkataan sebut f, g, h, s, v... mmg kene tekan kan skit... cpt2 dia suruh ttp buku kalu ulang kaji kt umah
tp kalau suh melukis mmg laju... siap ajak maktek nya ...
`jom kita lukis sama2 nak tak?` hehehehh cantik kan ayat dia

ini kucing aiyan....
nnti aku tunjuk kucing versi lawo skit ek
lupe nk amik gambo kucing versi 1 lg tuh

kucing lidi kot nih kan hehehehe.... 


19 comments:

Qhaifa Nur said...

Tang misai nmpk mcm kucing...sgt2 kreatif
sok2 sure pandaiii

aryan azra said...

acik dulu lukis orang lidi, aiyan lukis kucing lidi..hahaha comey kucing tu aiyan

Umie Adli said...

bukan org je lidi, kucing pun lidi.mcm2 budak2 punya kerja kan

babYpose said...

Pandai mengajak dan kretif melukis, yang penting ada misai tu kan, comel.

Kakzakie Purvit said...

Ada cara lain boleh buat Dana
Since Aiyan suka melukis masa melukis itulah selitkan buat huruf yg dia susah nak sebut itu. Jadikan mata kucing dgn huruf V. Telinga dgn huruf lain. Mata dgn huruf lain. Kakak dulu buat gitu tau. Tak ingat anak yg mana satu. Nanti lama-lama dia ok...

Nafira usof said...

waahhh.. hebatlah Aiyan~
selalu untie tengok orang lidi jer.
haini nih boleh tengok kucing lidi!
Aiyan kreatip laaaa..

Anak2 nih mmg berbeza2. ade yang suka melukis. ade yang suka membaca, ade yang suka menyanyi masa study tuh.
natijahnye, kita sebagai mak nih yang kena berganda2 kreatif dari anak2 kan. lagi ramai anak.. lagi pelik mak nye kena bertukar. hahahahahaha

Ratu Hatiku said...

Oklah tu nmpk jugak rupa kucing walaupun kucing lidi.. hehehe...

Salam perkenalan.. :)

Cik Da said...

sian kucing ni mcm x bagi makan yerk aiyan hi2 pandai dia lukis....

lieyalatif said...

ye dana...aku pun perasan laa aiyan ni ade bakat kat melukis....kire lawoo tau pic kucing tu utk umur die...ade rupenye walau pun hanya kucing lidi ekekekeekek....

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- hehehe hrp2nya lah kak

k Aryan Azra- hehehe tulah

Umie Adli- itulah tak reti bt bdn dia

BabyPose- itulah klu tkde misai org lidi lah kot

k Zakie- ok kak, tq utk trik tuh... nnti boleh try kt aiyan

Nafira- tulah, kucing lidi pun boleh la

Rati Hatiku- hehehe... kadang misainya over sgt pun tak kenai

Cikda- heheheh... itulah kucing kurus

Lieya- huhu lawo lah sgt... si dayyan tu lukis lg lawo hhahahah

Inani Hazwani said...

Hahaha. Comel je :)

wahida said...

comel apa kucing tu....
kucing kelaparan tapi tetap tersenyum gitu kekdahnya...hahaha...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Pandai Aiyan lukis kucing. Ada bakat walaupun masih kecil.

Jobdirumah Buat Duit said...

Ada gaya Aiyan nak jadi pelukis. Pandai lukis kucing tu.

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

LYAfrina said...

hehe..alahai..kiutnyer kucing aiyan ni

Aida Salleh said...

Kreatif rupanya Aiyan ni ya? suka melukis....bagus jugak dia ajak lukis sama-sama Dana. Kalau anak buah akak, dia ambik pensil soh kita yg lukis...dia order jer...hehehehhe...nasib baik baru 2 tahun so layan je lah...

Norhayati Mohd Isa said...

Misai dah ada lah rupa kucing tu dana hihihi..

seraa rose said...

Hehee. xpernah tngok kucing lidi cam Aiyan lukis.. kelakar laa