teman2....

Tuesday, March 15, 2016

sel otak sedang berhubung

as salam semua kwn2,

maaf seribu maaf... ssh betul nk BW skr gnih bila blogspot kene block kt opis, nk bt ntry pun kene bt awal2... tak sampai kul8 pg dh tak blh dh...

pasni kene rajinkan diri besarkan biji mata BW blog kwn2 ngn hp jelah... tak puas nengok ngn hp tp kalu hari2 tak dpt jwb komen kwn2... tak dpt jenguk kwn2... tak seronok jd nya

Smlm aku cuti lg balik johor, arini baru msk keje...

Tajuk lain tp cite lain heheheh.... aku nih suke belikan aiyan color pencil buku nk galakkan dia melukis menulis tp kadang2 tuh....


mama takde lah marah tp cuma geram je tau... hrpnya blh ilang lah 

p/s: diri tak berapa sihat batuk2... aduhla

15 comments:

Kakcik Nur said...

Orang kata, rumah yang ada anak kecil di dalamnya dan bersepah kerana tingkah laku anak itu, menunjukkan anak itu adalah anak yang bahagia... iye ke? :)

Semoga Dana segera sihat sepenuhnya.

Kakzakie Purvit said...

Kakak tak terperanjat Dana.
Dulu masa anak-anak kakak kecik pun sama
Tanyalah mereka yg ada anak kecik ada tak yg tak suka menconteng.
Sediakan whiteboard pun boleh ditulis sampai luar whiteboardnya (ingat kisah anak kakak dululah ni..)

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- mmg bahagia kakcik hahahha... lg2 lepas dia dh sepahkan semua menannya

k Zakie- itulah kak... kadang malu kalau ada org dtg umah... dinding penuh lukisan... kt lantai pun ada... nk bt camne kan

Qhaifa Nur said...

Aiyan test bole x lukis dana...mamanya kena keje keras lps ni...
Tu blum dinding dana...

lieyalatif said...

la yeke dana...kene block ke...mcm tempat aku gak...tapi boleh lagi bw...tapi kene guna cara lain laaa...kat list blog tu klik tajuk entry tu....kalo klik blog mmg kene block...cer ko try.... aku buat gitu jek...kalo tak mmg same laa kene block ngan mampu....damn sgt!

Lea Ismail said...

geng Adlilah ni. Adli habis sofa putih abah dia dia lukis lori sampah

Inani Hazwani said...

Alahaaai. Boleh hilang tu nanti kak.

aizamia3 said...

hahaha.. pandai dak Aiyan pilih waktu masa mama tak perasan ye.. ;)
alah Dana.. sekejap je tu kena block.. nanti ok balik.. buat sementara, bertabahlah ye.

Aida Salleh said...

Ala siannya...opis akak block youtube dengan FB jer...nasib baik...kalau tidak sure frust jugak..huhuhu...amboi kreatif sungguh aiyan....biarkan lah dik...kreativiti jangan disekat. kan?!umah akak pun dinding selalu kena conteng ngan anak buah akak...nak buat camner...budak tengah membesar kan...

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- dinding toksah ckp kak dh penuh mcm2 mural

Lieya- eh2 boleh lak arini, blogspot ngn fb boleh je tp youtube tak blh... aritu youtube sampai ke ptg blh tp fb ngn blogspot tak blh

Lea- tulah sel2 otak tgh berhubung kan

Inani- hehehe takpe lah nani tak blh ilang pun redho

k Aizamia- dia siap tunjuk kak ngn muke bangga hahahha... eh2 dh boleh lak kak tak kene block lg

k Aida- hehehe ni youtube je kene block lain2 boleh lak arini kak... itulah dinding mmg dh rupe apa kak

wahida said...

haha...conteng lagi aiyan, bikin mama awak pening kepala...ekekeke...


sama la dengan anak2 aku dana, si jr pun skrg dah rajin conteng dinding...grrrr

Maria Firdz said...

Moga cepat sembuh..tengah musim panas nih..

Othman Zan said...

Budak yang kreatif memang suka buat semak. Tu tanda otaknya sihat..

TukangKebun said...

Ada pensil warna yang washable.

Kita pun si Abby dah pergi conteng cadar katil dengan marker biru lagi.
Nasib baik cadar yang dah bertahun lama.

aryan azra said...

hahaha...samalah dengan anak2 akak, dinding pun dicontengnya