teman2....

Wednesday, March 16, 2016

WW terlebih kretif

as salam semua kwn2,

Aritu beli crayon buncho... kan color dia lawo menyerlah kan... tp
terlebih kretif jadinya aiyan, smlm cite psl kapet sebelum tuh dh kene kt mama

amik dr lipatan trs pakai sampai kt kete baru pasan.... eh2 sapa lah yg kretif sgt nih

19 comments:

Qhaifa Nur said...

Kreatifnya aiyan dana..
bole hilang x tu...

Kakzakie Purvit said...

Usia macam Aiyan kan tengah busy nak mengasah bakat Dana:)

Lea Ismail said...

hehehe.dari kosong bercorak pulak dah

Kakcik Nur said...

Sel-sel otak sedang berhubung, kan? :)

Jamaludin said...

Izin berkunjung dan nyimak langsung artikelnya ya mbak? Salam kenal, semoga sukses AMIIIN!!!

Nooriah Abdullah said...

kena beli white board tu dana kan..

kaknoor ada tag dana, jgn lupa ke blog kaknoor tengok ya :)

Aida Salleh said...

Aiyan minum susu apa ni Dana? Sangat berhubung tau sel otak dia...hehehhee....sabra ya dik..

Kamsiah Yusoff said...

haha biasalah anak2 yg baru belajar meneroka ruang kehidupan...anak2 akak kecik2 dulu abis dinding,lantai dicontengnya..

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- hilang rasanya kak

k Zakie- betul tuh kak

Lea- itulah... masa kuar kete bt biasa je, anggaplah fesyen

Kakcik Nur- aah kakcik oi

Jamaudin- ok

k Noor- bkn kata white board black pun dh beli kak noor oi

k Aida- hahahhaha enfagrow je kak

k Kamsiah- dinding lantai tak pyh cite kak... mmg dh mcm2 mural ada

cheq da said...

Biasala dana...anak sedang membesar..semua mural nk dibuatnya...rumah akak satu rumah di buat mural..huhuhu

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi layan jerlah Dana..
Ayyan yg kreatif dan bijak itu :)

aizamia3 said...

hehehe.. bertabahlah Dana..
Kat rumah akak siap ada dinding khas untuk anak2 conteng.. kekal gitu belum bercat lagi. Sampai ke dak Nuha habis lantai rumah, box mainan dia conteng.. tarik nafas panjang2 ibunya ni..

wahida said...

hahaha...meh sini aku nak gomol anak ko dana...kreatif sangat ni...
geram je tau tgk perangai aiyan ni...hahaha...

sudipVSsenduk said...

kreatif ada di mana-mana. Jgn halang hihihi

Azian Elias said...

he..heee.. creative aiyan.. bagus sangat dia..

TukangKebun said...

Buncho memang menawan warnanya :)))))

norhidana miswan said...

Cheqda- dinding toksah cite kak itu beralih kt capet ngn sluar mama nyer lak

k Norhayati- amin2 kak... masin lah mlt akak tuh

k Aizamia- hehehe dinding tak pyh ckp kak... mmg dh mcm apa

k Wahida- itulah kalu btl2 ko jumpa aiyan tkt ko yg kene gomol kak

sudipVssenduk- tak halang tp redho

k Azian- terlebih kretip kak hehehehe

Tukang Kebun- mmg betul2 sgt menawan

aryan azra said...

aiyan tunjuk bakat ye

Yana Libra said...

hehe..ada corak tmbhn ye~