teman2....

Monday, March 28, 2016

Our 6th anniversary 26/3

as salam semua kwn2,

selamat hari isnin...
selamat memulakan kerja ye kwn2... takmo blues2

sabtu baru nih anniversary kami ke 6, kejap je rasa dh msk  6thn... tp bak kata org kan... 6thn ni kire masih baru lg, banyak lg liku2 ranjau berduri yg belum jumpa hehehhe....
Harapnya semua liku ranjau berduri tu dpt kami hadapi bersama2... amin

Jom kita throwback gambo2 kawin lama dulu....


1st time aku bermakeup tebal berinci2..... 
baju nikah nih sampai skrg masih simpan lg sbb baju sndiri jahit manik sendiri
mak andam nk beli baju nih tp aku syg.... huhuhu

simple je baju nikah aku... 

walaupun dh 6thn sama je saiz pipi tuh malah lg beso kot ahhahahah

takde lah istilah nk malu2 kucing tuh

p/s: eppy 12th anniversary pd blogger Zana Nordin yg share tarikh yg sama.... moga kekal bahagia hingga ke syurga

19 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

Hepi anniversary dana ...akak teringin lah nk tengok dana pakai balik baju nikah tuh...heheheh..boleh tak?

aryan azra said...

Selamat ulangtahun perkahwinan dana, moga jodoh berkekalan hingga ke dalam syurga Allah

Kakzakie Purvit said...

Kakak pun baju nikah jahit sendiri dan masih simpan lagi tapi anak-anak kakak sekarang tak muat tau. Betapa keciknya kakak dulu (kurang zat agaknya hihi...)

Happy anniversary dari kakak buat Dana dan en Eady.

Qhaifa Nur said...

Epi anniversary dana...
jap je masa berlalu...
amboi baju nikah pun ada yg berminat...sure cantikkk

TukangKebun said...

Sweetnya...
Memang cantik baju nikah tu.

norhidana miswan said...

k UmmuAA- tq kak... huhuhuhu jd sarung cempedak kalu pakai kak oi skrg nih

k Aryan Azra- amin2 tq kak

k Zakie- hehehe betapa kurusnya akka dulu yek

k Qhaifa Nur- tq kak... sbb ada manik2 skit kak itu yg mak andam nk beli

TUkang Kebun- tq kak...

Bbwana adienia said...

Happy 6th anniversary..moga bahagia hingga jannah..amin

Cik Da said...

so sweet taniah.....

hainom OKje said...

Hepy Anniversary buat Dana dan Eady moga jodoh kalian kekal bahagia hingga ke jannah.Seronok bila di kenang momen tu kan Dana. Sure tak sabar nak tido tu hihi

Ohh..... mmg dari dulu tokey manik rupanya. Untunglah mak mertua boleh pakai baju manik Raya Raya hihi

Amy Hilmirda Daud said...

hepi anniversary dana ... semoga kekal bahagia hingga ke syurga

Nafira usof said...

Happy Anniversary Kak Dana & suami.
semoga kekal bahagia sampai ke Jannah. Amin

boleh dah bagi aiyan adik kan! kan! kan!
larikkkkkk

Husna Rahman said...

Happy anniversary Kak...semoga kekal bahagia bersama..

cheq da said...

Happy anniversasy dana...nti tmbh bb plak...aiyan dah besar tu

Nooriah Abdullah said...

happy anniversary dana semoga bahagia hingga keakhir hayat ya ameennn

nurbijen said...

Happy anniversary Dana...
Takpe, pipi makin bulat maksudnya cukup makan dan bahagia :)
Semoga terus bahagia :)

LYAfrina said...

kenangan menusuk jiwa..
selamat ulang tahun pkahwinan y ke-6 buat dana n husb..
lya doakan moga mahligai y dibina kekal bhgia hingga k Jannah..in shaa Allah..

Aida Salleh said...

Happy Anniversarry Dana! Semoga kekal bahagia hingga ke jannah.

Norhayati Mohd Isa said...

Barakallah lakuma fii khair..
Semoga ikatan perkahwinan Dana dan Eddy berkekalan hingga ke jannah..
Memang cantiklah baju nikah Dana tu..
Rajin dana jahit manik..

seraa rose said...

Happy anniversary kak..smoga ikatan perkahwinan kekal hingga ke Jannah.. Aamin..