teman2....

Friday, March 18, 2016

25 perkara yg menggembirakan

as salam semua kwn2,



Banner - mesti kena ada banner ni sebagai syarat penyertaan.

What to do?
create a new post + insert picture above
List 25 things that make you happy
mention the blog that have tagged you
Tag at lesat 5 bloggers & make sure they know they've been tagged
Share your favourite quote of the week!(if none, then it'll be okay)

aku telah di tag oleh kak Noor yg teror msk tuh... jd bt jelah yek... sambil2 mengisi masa lapang nih kan

1- alhamdulillah hepi masih di pinjamkan usia sampai skrg nih
2. Hepi dpt jd isteri pada Mac 2010
3. Hepi dpt jd mama pada Julai 2011
4. Hepi dpt balik umah lps 10hari ddk kt ward masa aiyan kene op jantung pd 2014
5. Hepi dpt sama2 susah senang besarkan RAyyan Izzan betapa besar dugaan kami nk besarkan dia
6. Tgk aiyan besar mcm kanak2 lain.... 
7. Hepi bila ramai kwn2 blog komen hehehhe
8. Hepi kalau ada kwn2 yg ucap hepi bday n merai kan
9. Hepi bila balik kg tak kisah kg johor or kg kerteh
10. dpt makan makanan best2 time balik kg hehehehe
11. Dpt bg hadiah pd mak n abah juga adik2.... tak kisahla hadiah apa pun
12. Dpt hadiah dr Edy tak kisah la apa pun
13. Dapat supink.... tak kisahla online ke kt supink complex
14. bila edy bwk cuti or jln mana2... 
15. Bila bangun tido ada tgn kecik raba2 peluk2 kita heheheh
16. masa mengandungkan aiyan... walaupun pnt duk kuar msk ward tp itu saat manis bwk aiyan dlm perut
17. Bila kwn2 blog ke kwn2 fb ke kwn2 kata aiyan bijak, aiyan ensem... aiyan kretif... itu kan doa
18. Bila dpt bg duit kt mak n abah kt kampung
19. Hepi dpt beli kereta pertama n kedua.... 
20. Hepi tiap tahun ada kenaikan gaji walaupun skit... alhamdulillah
21. Hepi kalau dpt beli tudung baru hahhahha
22. Hepi kalau tgk masakan kite abis licin di mkn family or kwn2 kita
23. Hepi dpt belikan apa yg aiyan minta walaupun cuma menan je
24. Hepi kalau adik2 dtg umah pastu request mkn macam2 suke msk
25. Hepi dpt masak apa yg aku nk mkn hehehhe... 

sekian... takmo tag sapa2... sbb pnt rupenyer nk bt hahaha... 
tp sebenarnya banyak lg benda yg bt kita hepi kan 

13 comments:

aryan azra said...

betul tu dana, kalau nak disenaraikan banyak perkara yang buat kita hepi kan

Kakzakie Purvit said...

Itu baru 25 aje Dana.
Belum lagi tengok gelagat Aiyan yg cerdik
Siap jahit manik seperti yg org tempah
Aiyan sihat seperti sediakala

Eh... banyak lagi Dana:)

Inani Hazwani said...

Semoga sentiasa gembira dan ceria untuk hari2 mendatang :)

Nafira usof said...

kalo nak senarai yang hepi2 mmg x tersenarai.
dan definisi hepi bagi setiap org pon berbeza kan.
apepon.. semoga kita semua sentiasa hepi melebihi hepi25 nih.
hehehehehehe

ezaiza Iza said...

Hepinya dia, akak tumpang hepi atas saat hepi yang dialami oleh tuan blog, semoga sinar hepi sentiasa mewarnai hidup insan yg memang berusaha untuk mewarnai hidupnya dengan sinar hepi sentiasa...

NEKCIK said...

Takpe Dana...banyak yg menghepikn Dana tu..mesti girang kan

NEKCIK said...

Takpe Dana...banyak yg menghepikn Dana tu..mesti girang kan

Qhaifa Nur said...

Tak tertulis kegembiraan kita ni dana...

myliferia said...

Bila kita listkan perkara yang menggembirakan, kita akan rasa lebih bersyukur, bila lebih bersyukur, Allah akan tambah lagi nikmat.

Wahhh, tumpang happy jugak :)

Nanti jemput join myliferia giveaway ye :)

TukangKebun said...

Banyak juga persamaan kita ya.
Bila ada segment ini akan dapat kita berkenalan dengan lebih dekat.
Kami pun membesarkan heart kid dari perut lagi kena diagnosed.
Nama heart kid kami pun agak serupa ya, yang di sini 'Rayyan Haniel'.

hainom OKje said...

Bab masak tu mmg mak malas tau Dana ....camne ko boleh suka pulak ni? Hihi...

iryanty ismail said...

alhamdulillah..bnyak perkara yang mengembirakan

LYAfrina said...

alhamdulillah..syukur