teman2....

Thursday, April 30, 2015

gohtong jaya ep. 3 akhir


as salam sume kwn2,

ntry nih anggapla mcm ntry photo diary yek... blh gitu? boleh je.... kui3

korang msti dh bosan kan ngn cite gohtong aku nih.... almaklum nmpak sgt lah tuan nyer blog nih tak hado idea sgt, cite sikit tp bkn main panjang lebo nk hurai... kui3

mari ikut ikuti apa kah perjalanan di episod terakhir nih

lps dh pusing2 kami singgah mkn sekerim sini... tgk ini bdk kedekut takmo kongsi ngn mama


maktek yg belanja aiskrim aritu... sume amik 2 scoop aiyan je 1 scoop.... aku takmo cume ngecek2 diaorgn nyer

bersungguh mkn sampai comot n baju sekali comot

di hari yg sama yek tp tukar baju dia je... 

bergambar dpn kedai gambar.... syok ooo ada org amik gambar pastu depa suh pilih kot2 nk cuci... 

Aiyan ngn mak yan nyer... nk bt peace tp tak jd kui3


depan kedai gambar... lawo kt sini... 


lps tu jln2 lagi... jumpa bunga2 yg lawo nih

kalu boleh beli mmg aku dh beli dh... cantik

lupe nk amik gambar nama bunge nih... tp tgk gaya macam sedara mara bunga keembong

roses pun banyak... tp tak la pelbagai color

cantik

gambar ni dpt free sbb kami cuci gambar kt kedai nih... 

ni antara gambar yg kami cuci... suweet kan



beso2 kan.. kami dpt lah dlm 3 bekas nih... n bekalkan kt makyan utk balik kg

p/s: cpt betul masa berlalu yek... dh nk bln 5 dh

11 comments:

Bbwana adienia said...

Amboi..sedapnya makan aiskrim..teringin nak makan juga.. ;)

norey said...

sedapnyaa makan aiskrim...
Cantik pic tu dana.. :) sweet sangat

Kakzakie said...

Geram kan tengok bunga-bunga di CH. Bunga apa pun kalau di sana memang jadi cantik apa lagi kalau ditanam banyak-banyak - meriah jadinya.

aizamia3 said...

cantik gambar kat photobooth tu.. ;)

norhidana miswan said...

Bbwana-hehehe sekerim walls je tuh

k Norey- pandai depa yg amik gambar kak

k Zakie- hehehe kak bkn CH nih kak tp gohtong...ni menghala ke genting kak... mmg meriah ngn bunga2an

k Aizamia- tu lah... tq kak

wahida said...

mmg sweet pic tu nok...boleh frame kan tu...

Tihara said...

sedap pulak tengok aiyan makan skrem
mujur ada eskrem mangkuk dalam peti hikhik.
best jugak eh tempat ni, dah lama tak pi genting.

NEKCIK said...

Aiyan mana stroberi nenek

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Azian Elias said...

Wahhh..jenjalan ke CH ye.. kemain betul bujang tu makan ice cream.. tak sejuk ke Dana makan ice cream sejuk2 kat sana tu.. sejuk ke lagi CH? heee

hainom OKje said...

Ada tempat cuci sekali? Wow.....best jugak tu.
Suka tengok gambo Dana anak beranak tu dgn Dana adik beradik tu ....suwiit ko hihi....