teman2....

Tuesday, April 28, 2015

petik stoberi di gohtong ep. 2

as salam sume kwn2,

mari kite smbung cerita jln2 di gohtong tu yek, nk abis kan minggu nih jgk kui2...
almaklum jarang ada idea n gambar banyak gini... kite kasi pulun lah kan

kami pg satu farm je yg leisure farm tuh, tak pg yg menghala balik tuh mini cameron... sbb dh pnt pusing2 kt leisure farm tuh... heheheh

esok sambung lg yek kwn2...

siap berpeluk tubuh lg tuh si bujang nih

aaaa btpe tuh... sekodeng aiyan

yg dpn mak yan adik no 4... mak tek yg no 3 tuh

dia amik kursus horticulture kt poli nilai nun.. suke lah dia
suke ini bdk dpt masuk sekali tgk buah stoberi tuh... dia sibuk berlari dr lorong ke lorong


rasa nk petik semua yg besar merah itu

posing kt tangga dulu sebelum naik ke lavender garden
geram nengok bunga gerbera tuh... selama nih aku ingat geng2 pokok kekwa kui3

masa nih sibuk posing sapa2 amik gambar dia... 




berlatar belakang lavender garden




cantik sgt gambar kt sini... bunga juntai2 tuh yg lawo sgt... mama bukak spek sbb berpeluh...
eh aiyan pun ikut jgk

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya Norhidana...
Akak rasa macam nak pergi jer..
Cantik tengok bunga-bunga tu..

mshazadoes said...

masa pi cameron dulu honeymoon situ tak dapat nk petik stoberi sbb hari hujan kak..

Kakzakie said...

Kelau ke CH yg seronok memang satunya strawberry dan satu lagi bunga-bunga dia.

Nampah Aiyan happy betul.

Kakzakie said...

Nampah - nampak

norhidana miswan said...

k Nurhayati- pg lah kak, dkt je tak sampai naik ke genting nun, nk ke CH jauh jgk, kt sini walaupun tak besar tp seronok jgk

Mshazadoes- takpe, meh datang gohtong dkt sikit dr pi CH

k Zakie- ni bkn kt CH kak tp rasa dh ala2 sbb sejuk jgk lah... cuma takde lah kt sana jual bunga2 mcm rose, kaktus n syr2 kan

mia izzati said...

kemain sopan si dayann

aizamia3 said...

alololo.. comel je dak Aiyan duduk macam tu.. ;)

Daddy Ziyyad said...

stroberi kat situ, VS yg kat cameron highland, yang mana lagi manis?

norhidana miswan said...

Mia- bkn dayyan tp aiyan lah dik oi

k Aizamia- sopan kan kak, haahhaha

DaddyZZZ- kebetulan masa yg kami petik tu manis lak rasa doc, even dh trn kt kl... tak la manis mcm stoberi korea tp rasa jgk lah manis2 gtu