teman2....

Wednesday, May 22, 2013

WW sama tp tak serupa

as salam sume kwn2,


sama tp tak serupa tp ramai yg panggil kami twin..ahak3




me wit bff Pn Emy
kebetulan terpakai baju sama kaler, tudung jugak.... takde jnji2


p/s: akhirnya sampai gk smlm tudung yg aku nnti2kan... pasni nk try beli kt HQ dia kt kajang nun...

20 comments:

lizz said...

aaah la cam kembo...kemain lawo berbaju biru...

wahida said...

korang mmg tak dpt dipisahkan betul yer...bagus...sehati sejiwa namanya ni...walau x berjanji, tapi ada instinct yg sama...heheh...

ieda immi said...

aah kann
kalau bff tu pakai spek .. konperm kembar koo dik ! ;)

norhidana miswan said...

Lizz- kembo sbb sama saiz lbh kurang

k Wahida- boleh la kak... time balik umah masing2 tuh...

k Ieda- dia rabun gk tp takmo pakai spek... ahak2

Kakzakie said...

Nampak sangat ada sick-sense utk pakai baju yg sama itu yg boleh ngam bersahabat:)

norhidana miswan said...

k Zakie- hehehe kwn baik, kwn gaduh tu kak... kekdang je tersama, tp kami mmg ada beberapa helai baju yg sama

Daddy Ziyyad said...

ada iras tu...:)

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- tang size tu kan doc hehehe

Teena Tna said...

Kalau x pakai spec, mmg same sgt..

my notes said...

apa yg best bila ada bff ialah ada gerak hati dan tanggapan yg sama ...

Qhaifa Nur said...

tawar bersama...
menangis pun bersama...
dua-dua meletop...

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

norhidana miswan said...

Teena Tna- hehehe akak kalu xpakai spec mata mcm kelakor

My Notes- betul tu kak, tp kami kadang banyak gk beza tanggapan hehehe

k Qhaifa Nur- mcm lagu black lak kak..

Batu Adventure- tq

lieyalatif said...

iye la kooo...dah mcm berjanji hah...same plak...lebih kurang jek kalernye heheheheh

lieyalatif said...

iye la kooo...dah mcm berjanji hah...same plak...lebih kurang jek kalernye heheheheh

ct rahani said...

a ah la dana.. cam kembo ha.. dua2 comel.. ;)

norhidana miswan said...

LIeya- ter tak sengaja je tuh

Ct Rahani- sama tp tak serupa kan

suri said...

seperti adik beradik.ker sedara admin in heee

ros_reeza said...

purple.. geramnya tengok.. hihi.. Ros ni memang minat purple..

Mimi Azirah said...

Kembo tak seiras..hehehe