teman2....

Monday, May 13, 2013

kwn2 sepermainan aiyan kt kg

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin, selamat hari ibu semua kwn2 ,walaupun lewat sehari tp ttp wish jugak kan... thn nih tak bg hadiah hari ibu kt mak aku, plan nk bg time bday dia nnti 22hb mei nih... utk mil pun kite bg lwt skit nnti ye ma hehehe...

sambung cite kt kg yek kwn2... time kt kg aiyan mmg seronok, ramai makcik2 dia jd kwn, lg2 lah dia tu kan peramah, skit2 cium org, pegang2 ajak main...sepupu aku ramai yg kecik2 lg itu yg aiyan boleh jd kwn, punggah menan lama paksu nyer, ngn menan dia yg di pau dr mak tek banyak la menan kt kg tuh...

ntah apa yg di bebel kan aku pun tak ingat

yg sorang umur 3thn +, yg satu lg dh 6thn lebih

bergilir2 dtg umah nk main ngn aiyan, sehari sebelum balik dua2 sekali dtg nk ajak main

masa nih dh nk balik... beria bg kopok kt kwn dia (makcik dia)


ATTENTION!!...
sapa2 nk nmpak promo nih kt aeon mana2... sile alert time kt kaunter bayaran yek, sbb aku terkene jumaat aritu, letak harga promo tp masa scan harga lama... nsb lah aku nih jenis yg selamba, amik gmbr buat bukti mintak balik duit... tak blh jd nih, org kaunter ngn selamba mule2 ckp takde promo, pastu bile dh tunjuk bukti baru ckp tak msk sistem lg... haru
mule promo 2hb mei sampai 10hb mei, berapa ramai yg dh tertipu


P/S: dh msk bulan rejab dh.... cpt betul masa berlalu, mari lah kite sama2 tambahkan amalan yg boleh menambahkan pahala kite

15 comments:

Dee said...

dana, thx bgtau..k dee dah betulkan..

aiyan ramai kawan kt kg eh..seronoklah tu balik kg..

beli brg kt supermarket mmg kena tgk..ramai juga yg dh terkena..

aizamia3 said...

seronok bila balik kampung dapat jumpa anak buah dan sedara-mara.. ;)

part beli kat supermarket memang akan alert tiap barang yang dorang scan, sebab pernah jadi dia scan dua kali menda yang sama.. gggrrr.. :(

Kakzakie said...

Kalau sepupu Dana kira makcik Ayyanlah mereka ini ye:) Bukan main suka dia.

Kes harga macam ini banyak terjadi Dana. Kena inform pihak admin mereka.

Aine Ainun said...

Bdak2 mmg seronok ade kawan...kan..
Bestla aiyan balik johor, kita ni raya gaknya sampai johor, huhu

Bagus dana, siapa mek gambar lg..saya kalo bab ni mmg peka..kalo die x bg harga promo x mo la beli..letak balik..
eon skrg tgh sale kan...

Cho Zila said...

aiyan memang peramah akak rasaler... vbaguih betoiler...
seronok yerk jumpa ngan kawan2 aka mak sedara sepupu...
psss::: tuler pasalkan kalau kita tak alert memang kenalah...

Daddy Ziyyad said...

TQ share pasal promo tu...Mmg bagus!! Siap awak ada bukti bergambar lagi...boleh la saya amalkan macam tu kalau gi shopping..hihih

Aida Salleh said...

Aiyan kawan ngan budak2 besar....mesti aiyan pun cepat besar :-)

Qhaifa Nur said...

sebab tu anak-anak suka balik kg, ramai kawan...seronok aiyan

nak kepastian baik scan..kalau tidak terlebih bayar dana..

lizz said...

seronok ayyan ramai kenkawan kat kampung...
penah terkena gak dulu kat jusco memang kena berhati-hati tambah2 biler time sale...

norhidana miswan said...

k Dee- *heheh sama2 kak...

itulah, dia tak kisah main ngn sesapa, jnji blh jd geng dia...
itulah, kene perhati btl2 masa kt kaunter n cek resit kn

k Aizamia- betul3, mmg kene alert pastu recheck balik kt resit kan kak

k Zakie- aah betul tuh kak, dia tak kisah kak jnji ada yg melayan dia ok je
Itulah pas kami bt aduan baru diaoarg msk sistem kot

Aine- aiyan balik johor ngn kerteh ok je ramai yg sebaya...
heheh baru nampak bukti kalu ada gambar kn

norhidana miswan said...

k Chozila- dia pg mana2 sume org dia nk sapa kak... kadang kite lak yg malu kalu dia cuit2 org...
dana alert sbb dh ingat dh harga promo nyer

Daddy ZIyyad- bukti kene ada doc, baru lah mudah nk take actionkn

Aida - dia tak lyn bby2 sbb tak blh nk di ajak main hehehe

k Qhaifa Nur- betul tu kak, kt kg dia tido pun kurang main je... masalahnyer kak kt scan brg pun harga lama, kite ikut harga promo yg di tulis tu

Lizz- sbb tu kalu blik kg dia kurang tido, main je... betul tu, time sale kene lg alert

Zulfadly said...

kalau kat OZ, kalau kes macm ni, terus dia bh harga yg murah, walaupun promo dah abis, tapi terlupa cabut, hehe

norhidana miswan said...

Zulfadly- kalu kt sini jgn hrp lah nk dpt harga murah, walaupun tu slh diaorg... mcm kes akak nih mmg dlm tarikh promo nyer lg, tp diaorang yg tak update

ieda immi said...

suke aiyan jumpa kawan2 kann ..

alamakk akk x pernah pergi aeon nie .. TQ info nie dana .. hope kawan2 alert kan ;)

CheNamNam said...

ramaiiii tueee kawann aiyannn...

hakakkk rase hakak pon selalu terkena macam nie..lagi satu giant selalu sangat macam tue org kate...kalau kiter beli satu dua brg boleh lah nak alert cer beli satu troly barang dapur utk satu bulan punya stok tak ker jenuh nak alert satu2 tue...depa kerja sambil lewa jerk..tensi.