teman2....

Monday, May 27, 2013

Monday Blues

as salam sume kwn2,

rasa monday blues betul lah arini, pg2 kepala dh sakit, sampai opis takde ekon lak nsb ada kipas... itu yg menambahkan sakit kepala aku, kul9 nsb ekon dh ada, pas bfast telan actifast seketul tp msh terasa lg... takpe rilex2 jap, mintak2 pasni orite dh sakit kepala tuh...

3hari cuti tak kemana sgt pun, lepak umah, pastu pg nagoya kt aeon big, beli brg dpr kt giant tmn permata ahad tu pegi knduri kawin kt selayang n shah alam...

aiyan nk pg supink baju raya kt nagoya hehehhe... (kejap je nih pastu melalak berat n serabut ngn beg tuh)

tak blh lepas masa kt nagoya nih laju je dia lari... nsb kami ramai ada yg jaga dia, sembunyi belakang langsir kt nagoya

p/s: lega sbb kain baju raya aku, edy, aiyan, mak n adik2 dh setel beli, tinggal nk beli kain baju raya utk abah ngn adik bongsu aku je (itu mak tek yg nk belanja), mak mertua ngn adik ipar pun dh setel beli...

18 comments:

Teena Tna said...

Nampak tu lg besar dr dia, comel jer ngn botol air lg..

JaSSNaNi said...

cakkkkk!! acik nampak aiyan kat belakang langsir.. hehehehe.. :)
banyak kenduri ko dik.. akak kenduri kat meru pun tak dapat gi.. :( kat umah je.. fiyya tak sihat..

Acik Erna said...

assalam dana..memang lega bila dah beli semua kan..
acik untuk diri sendiri beli readymade je

Daddy Ziyyad said...

Merana ooooo kalau ekon rosak lama musim panas ni...;P

Kakzakie said...

Seronok membeli-belah tapi yg tak tahan letih bila balik.

Kakak dah siap jahit dua pasang setiap seorang, tinggal lagi sepasang belum gunting lagi Dana..

norhidana miswan said...

Teena Tna- hehehe sbb tu pakai sekejap je beg ngn botol air tuh

k Jassnani- heheh... kebetulan edy ada kt umah kak, jauh la kami sampai ke shah alam

Acik Erna- w`salam acik... betul2 tu acik

Daddy Ziyyad- tau pun doc

k Zakie- kami seronok kalu supink2 sbb balik umah aiyan cpt tido kak... akak best lah boleh jht sndiri

ros_reeza said...

ex boss Ros, m48...

norhidana miswan said...

Ros-reeza- ohooo ptd yek, tp mude lg dh m48 kan... kt opis akak yg gred 48 sume umur 45+++

Aida Salleh said...

kita pun dah beli....dah siap hantar kat tailor....hehehehe...

Aine Ainun said...

dah settle jugak beli..
cuma x settle nak p tempah je laie..=)

Cho Zila said...

akak tengok gambar aiyan nyoroktu kat fb..tergelak akak... Kelakor ler diani...
Akak pun dah settle pasal baju raya...

ros_reeza said...

A'a.. rezeki beliau :)
Singgah di pagi Selasa :)

norhidana miswan said...

Aida- sama lah kite

Aine- awal2 lg dh antor, tailor dh bg due date hehehe

k Chozila- heheh dia skrg nih ligat betul kak, akak beli siap pun banyak size kn

Ros Reeza- betul tu dik

Mimi Azirah said...

Dah beli bju raye ek....sy xbli kak

norhidana miswan said...

Mimi Azirah- udah dik, maklum org tak reti jht baju sndiri... kalu lah akak ni pandai jht sndiri... mmg bt tak kesah je hehehe

aizamia3 said...

alamak.. baca entry ni teringat kain kat rumah MIL tak amik lagi..
takut taylor takmo terima tempahan lak nanti.. :(

norhidana miswan said...

k Aizamia- boleh lg kot kak, tp tkt bln jun dh ttp dh tailor... tp payah2 beli siap je kak

Aida78 said...

waa seronok shopping raya kan...happy holiday...