teman2....

Monday, May 20, 2013

APC @ renaissance hotel

as salam sume kwn2,

sorry arini lambat bt ntry, ada APC pg td... kul 8 dh gerak gi hotel, pung pang pung pang kul10 baru mule sbb masa tuh KSU baru sampai, alhamdulillah lps keje hampir 7thn dpt gk APC, tak kisah lah walaupun mungkin lps2 ntah bile baru dpt kan...

tak leh nk bebel panjang2, keje dh menanti... kalu iktkan cam mls je nk bt keje, org2 lain sume balik umah... jom lyn gambar yek kwn2...

mlm rehearsal... 

bff ku pn Emy ada rehearsal koir, spesel ko...bff aku join koir utk nyanyi kt aku tau

nyeh2... fail gamabr aamik dr tepi nih... 

ni lah time bff ku pn Emy bt persembahan... 

me wit pakwe... ab Dawam yg sama2 dpt apc


starter lunch kami

ni dia lauk2 lunch yg ada... 1 meja 10org tp tak abis jugak lauk2 tuh

fail atkin aku bedal sekerim tuh... 


p/s: syok lyn bff aku nyanyi td... rasa spesel betul time dia nynyi tuh... huhuhui...

20 comments:

ieda immi said...

wahhh tahniah dana !
mak aihhh sedap tul desert tuu !

Acik Erna said...

tahniah dana..acik merasa la 2 kali sementara nak pencen ni

norhidana miswan said...

k Ieda- macih2 kak

Acik Erna- dana baru merasa sekali nih acik... acik dh 2 kali best tuh

lizz said...

tahniah...dapat apc...
bukan senang nak dapat apc ni..
makan pun sedap-sedap tu...

Kakzakie said...

Tahniah Dana... moga terus cemerlang dgn tugasan dan jadi pemangkin semangat utk lebih gigih...

Dee said...

tahniah..makan sedap2..dapat anugerah lagi..mesti best..moga terus berkhidmat dgn cemerlang ye..

norhidana miswan said...

LIzz- mekasih lizz, hehehe sesekali lunch kt hotel kn

k Zakie- mekasih kak...insyallah

k Dee- macih2 kak... amin2..

peparidsign said...

tahniah Dana.. adikku sayang... yang rajin bukan kat opis je.. kat umah pun rajin.. rajin masak bagai.. ko memang rajin dik!!!!

semoga lagi tip top lepas ni.. dah la semakin kurus.. jeles tau!

Daddy Ziyyad said...

takpe...sekali sekala langgar diet ;P

norhidana miswan said...

k Umi pepari- mekasih akakku syg.... rajin la sgt kak..pandai je ko tau...

mana ada kurus kak oi, itu ilusi je tuh

Daddy Ziyyad- huhuhui dr sekali sekala blh jd berkali berkala doc

umiyumi said...

Tahniah Dana, boleh belanja mkn rojak kat tmn melawati lah kan? :)

my notes said...

tahniah ! mkn kat hotel , rugi x habiskan . free lagi . lain kali tapau yer ... heheheee

Papa Mifz said...

tahniah...semoga lebih berjaya lepas nih...;)

mamyharraz said...

tahniah kak :)
sedapnya desert tu..
mana boleh tahan memandang se lazat itu ;)

Tihara said...

alhamdulilah, congrats dana.. :)
rajin ber atkins, akak ko ni duk teringin saje..ehehe :)

Teena Tna said...

Tahniah sis!! Betul2 terinspirasi..

Aine Ainun said...

Tahniah Dana..=)

Fail je nampaknyer atkin ni..hihikssss

norhidana miswan said...

k Umiyumi- mekasih kak...boleh je belanja tp akak kene dtg tmn melawati dulu hehehe

My Notes-mekasih kak, aduh2 `isin` lah nk tapau mkn kt hotel heheh

Papa Mifz- mekasih PM

Mamyharraz- mekasih dik oi.... ahak2 itulah alasan org mmg nk mkn sdp kn

k Tihara- mekasih kak, kadang hancus gk atkin kak...mls nk paksa diri

Teena Tna- mekasih dik

Aine- mekasih aine....

izzah said...

APC tu..tahniah kak dana....untung badan yek...makan kt hotel lg tu...

ct rahani said...

tahniah dana.. tumpang hepi jugak utk dana.. :)