teman2....

Wednesday, May 15, 2013

WW serangga beso


as salam sume kwn2,



bakul baju kotor asik bt main je... grm tul

p/s: kenapa lah idea memanik aku skrg nih makin kering...

19 comments:

ct rahani said...

hahaha kijam tau mama dayyan nih.. pe2 pun tetap nampak comel.. kikiki..

*** kissss utk dayyan ye dana.. :)

norhidana miswan said...

Ct Rahani- itulah lama tak bw, kan dh tertukar nama... rayyan lah ct, dayyan tu hero Lieya

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Hahaha... terus teringat kat Iman masa dia baya aiyan ni... semua benda pun jadi permainan dia... tanda budak bijak tu!

*Terima kasih dana atas ingatan & ucapan takziah... moga Allah balas yg baik utk Dana sekeluarga..

Qhaifa Nur said...

konpom baju berselerak atas lantai dana...
sebab aiyan dah masuk dalamnya...

wahida said...

sampai terbolos kaki tu...hahaha...

lizz said...

hamboi kemain beso serangga terperangkap tu...klako la ayyan ni...

my notes said...

itulah budak ! lagi kita kata jangan , lagi lah dia suka buat ... comel ...

norhidana miswan said...

Wisata- tq ya...

Marya- w`slm Marya, gitulah bdk kan...sume bnda jd menan

*sama2 Marya, semoga Marya tabah n sbr ye

k Qhaifa Nur- selalu kalu ada baju dia tak usik kak, kalu kosong yg dia bt main

k Wahida- hehhe itu aku telungkupkan bakul nyer kak...

Lizz- itulah, geram je nengok serangga tuh

My Notes- itu yg mmg bg je dia main... kalu jd apa2 biar dia serik sndiri

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe..kena isi baju dalam tu selalu. Nanti tak main dah.

Cho Zila said...

serangga paling comel gitu...

norhidana miswan said...

PMDR- time2 baru pas bsh baju kotor tu, time tu lah dia bt main... kalu tak dia sesah bakul baju bersih kt balkoni dpr

k Chozila- hehehe comei sgt tp keletah bt org geram

NM02 said...

alooo...cian dia....

Acik Erna said...

Aiyan..buat apa main dalam tu he he

Aine Ainun said...

perkembangan die la tu,
nak besar, semua dia nak explore..-=)

Zulfadly said...

style kak! kesian dia, haha

lieyalatif said...

Keh keh keh....lumayan hasil memukat ko dana...ikan besar ni hahahahahah

Same mcm anak aku laa dana....bakul baju gak die seronok nak terjah....

norhidana miswan said...

k NM02- sian kt mama la, dia tak sian suke adalah

Acik Erna- dia suke kak...kalu tak dia lipat2 bakul tuh

Aine- betul3,cume kite jelah yg pnt skit nk mengemas

Zulfadly- dia lg suke tuh

Lieya- lumayan2, rasa cam nk bbh dlm bakul tu pastu zip je hehhe...

izzah said...

ayyan yang macam2...xnangis plk dia yek kena kurung cmtu...hehe...=P