teman2....

Thursday, May 23, 2013

selamt bercuti kwn2

as salam sume kwn2,

selamat bercuti esok, sapa2 yg balik kg pun selamat balik kg yek.... minggu dpn comfirm opis sunyi sepi sbb ramai yg balik kg, aku tak blik kg dh sbb masa mengundi tu dh balik kg, lgpun ada kenduri kawin kawan2...
untuk hilangkan rindu ni aku kirimkan gambar hero aku... (maklum cuti2 aku mesti tak online punye)



asal nk tido msti dia menonggeng gini... kadang siap terkentut lg hehehe

pin pin pon pon.... berhati2 di jln raya yek... 

p/s: 3hari apa lah nk bt yek kt umah.... huhuhui

8 comments:

Norzila Zakaria said...

slmt bercuti kak dana..ni awat tonggeng ni..hehe..comei baju adik siap ada kpla mickey ya..

Tihara said...

selamat bercuti..oh cerianya aiyan menonggeng :)

mizz miaizzati said...

lama tak singgah blog akak...dayan da besooo....

LYAfrina said...

selamat bercuti.... ajak la hubby g jalan2

izzah said...

selamat bercuti akak..xberapa best nk gi jln2 bila time cuti sek ni sebab sana sini ramai manusia..huhu...

norhidana miswan said...

Norzila- selamat cuti2...

k Tihara- mekasih akak

Mizz Miaizzati- hehe tulah sapa suh tak singgah

Lyafrina- jln dkt2 je udah

Izzah- mekasih dik

ros_reeza said...

wah.. bawak kereta sendiri ye Aiyan... hihihi

aizamia3 said...

anak-anak bila dapat peluang pegang stereng.. dah macam mainan dia buat.. ;)